Меню

Избрани новини

Звездите

Рики Мартин се целува на плажа с венецуелец

Снимка: http://tomandlorenzo.com

Певецът играе в гей двойка

Певецът Рики Мартин влиза в ролята на най-голямата любов на модния гении Джани Версаче - моделът Антонио Д`Амико. Мартин си партнира с венецуелския актьор Едгар Рамирез, който ще играе дизайнерът.
Причината да бъдат заедно на екран е втория сезон на мини поредицата American Crime Story. Снимките вече започнаха, а една от първите локации е Саут Бийч, Маями.

Плажуващите там туристи станаха свидетели на романтична разходка на Рики и Едгар, влезли в ролите си. Те се прегръщат, целуват без притеснение, както правеха като реална двойка дизайнерът и моделът. Двамата се срещат през 1982 година и прекарват следващите 15 години заедно, в стабилна и красива връзка, до убийството на Версаче.

Първия сезон на поредицата проследи историята на делото за убийство, което се водеше срещу О`Джей Симпсън. В „процеса на века“, който „раздели“ Америка на две, се появиха всички детайли, които останаха скрити покрай убийството на жената и любовника на американския футболист.

Предстоящият втори сезон ще представи живота на един от най-гениалните и емблематични дизайнери на световната модна сцена. Той бе застрелян пред дома си от серийния убиец Андрю Кунанан. Трагедията се случи на 15 юли 1997 в Маями, след четири месечно преследване. Малко след случката, убиецът сам реши да се раздели с живота.
Смъртта на Версаче е голяма трагедия и то не само за модните експерти. На погребението му в Милано присъстват Елтън Джон, принцеса Даяна, Стинг, Наоми Кембъл, дизайнерите Карл Лагерфелд и Джорджо Армани, и още много скърбящи звезди.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза