Меню

Избрани новини

Пикантерии

Памела Андерсън мразела да прави тройки и групов секс

Опитът й в тези неща не бил приятен

Актрисата Памела Андерсън не крие, че е правила групов секс, но призна, че има само лош опит от този тип експерименти. Плеймейтката разказа за това в интервю за Dazed.

"Никога не съм имала добър секс на тройка или групов секс. Поне за мен. Всичките ми любовници бяха прекалено ревниви. Един обаче мечтаеше да съм с друга жена и да гледа. Понякога това звучи съблазнително.", споделя Андерсън в отговор на въпрос за това, какво мисли за секса, тройките, оргиите и секс клубовете.

"Но аз съм твърде романтична за това. Не ми харесва секса без любов и обвързване.", довършва тя.

Андерсън също каза, че е свидетел на успешни полиаморни отношения:

"Наскоро срещнах жена, която живее в една къща със съпруга си и нейният любовник и отглеждат децата си заедно. Това си е техен избор. Щастливи са, но аз никога не бих могла да живея по този начин ... ".

51-годишната Памела Андерсън е момиче от кориците на американския Плейбой, а световна слава получава с ролята си в телевизионния сериал "Спасители на плажа".

В мрежата могат да бъдат намерени нейните домашни секс филмчета от времето на връзките й с музикантите Томи Лий и колегата му Кид Рок.

По-рано през юли, актрисата, която е страстен природозащитник и русофил, заяви, че американските граждани са програмирани да се страхуват от руснаците, чийто образ в Америка бил напълно неверен.

Превод LifeOnline.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати