Меню

Избрани новини

Пикантерии

Памела Андерсън мразела да прави тройки и групов секс

Опитът й в тези неща не бил приятен

Актрисата Памела Андерсън не крие, че е правила групов секс, но призна, че има само лош опит от този тип експерименти. Плеймейтката разказа за това в интервю за Dazed.

"Никога не съм имала добър секс на тройка или групов секс. Поне за мен. Всичките ми любовници бяха прекалено ревниви. Един обаче мечтаеше да съм с друга жена и да гледа. Понякога това звучи съблазнително.", споделя Андерсън в отговор на въпрос за това, какво мисли за секса, тройките, оргиите и секс клубовете.

"Но аз съм твърде романтична за това. Не ми харесва секса без любов и обвързване.", довършва тя.

Андерсън също каза, че е свидетел на успешни полиаморни отношения:

"Наскоро срещнах жена, която живее в една къща със съпруга си и нейният любовник и отглеждат децата си заедно. Това си е техен избор. Щастливи са, но аз никога не бих могла да живея по този начин ... ".

51-годишната Памела Андерсън е момиче от кориците на американския Плейбой, а световна слава получава с ролята си в телевизионния сериал "Спасители на плажа".

В мрежата могат да бъдат намерени нейните домашни секс филмчета от времето на връзките й с музикантите Томи Лий и колегата му Кид Рок.

По-рано през юли, актрисата, която е страстен природозащитник и русофил, заяви, че американските граждани са програмирани да се страхуват от руснаците, чийто образ в Америка бил напълно неверен.

Превод LifeOnline.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати