Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Приятелката на Филип Плейн наказа Моника Валериева! Инстаграм профилът й бе затрит!

Още в неделя дизайнера се показа с нова жена до себе си – този път блондинка

Вечната втора Така наричат Моника Валериева, която се прочу с уменията си да се меси в чуждите отношения. Това си занимание тя превърна в „изкуство“ да разделя двойки, че дори и семейства.

След като навремето бе втора цигулка в любовния триъгълник с Николета и Божинов сега тя си навлече гнева на американската приятелка на модния магнат Филип Плейн.
Драмата в живота й продължава, след като профилът и в Инстаграм се оказа празен и малко по-късно изтрит, видя репортер на LifeOnline.bg.

До там се стигна след като жрицата на любовта си навлече гнева на официалната приятелка на германския модист.

Нашенката със съмнителен бекграунд публикува в петък пикантни кадри в социалната платформа. На тях, както LifeOnloine.bg ви разказа, плеймейтката се натиска с дизайнера Филип Плейн. Той пък на свой ред я е стиснал за дупето.

Снимката имитира подобна поза споделена преди време от Морган и явно целта е да се образуват нерви на американката.

Това не е всичко. Часове, след като пусна снимката си с Плейн, Моника я архивира. Причината бе споделена от нея в лайв чат - "Архивирах снимката, защото жена му Морган направи проблем", заяви тя.

Оказва се, че двете се, между двете се е разразил истински виртуален женски бой, а Валериева се постара всички да станат свидетели на писанията между двете, като ги качи на сторита в "Инстаграм". Именно тази й постъпка коства затриването на цялото съдържание в профила й.

В чатовете по между си двете женици се плюят и обиждат. Морган Осман честичко нарежда родната плеймейтка, назовавайки я "к*чка".

"Питах персонала в имението какво се случва, всички ти се подиграват. Той ще те отпрати. Искаш да си като мен, затова се снимаш с него така, както съм го правила аз. Направи си много снимки, запази ги, защото си отиваш", заявява Морган на Валериева, добавяйки, че плеймейтката ни била обсебена от нея и е крайно време да си ходи в селото, визирайки България.

"Морган, кой е обсебен от теб? Кажи ми, защото аз дори не знаех за теб преди него? На кого пък в Европа му пука за теб? Слез на земята. Няма значение дали се забавлявам или не, аз ще правя каквото си искам и ще се правя щастлива. Ти си никоя за мен. Ако толкова го искаш, ела и бъди с него. Той няма да прави драма, аз също. Само ти, скъпа, само ти правиш драма", отвръща с лош английски Мона, която никога няма да бъде Лиза.

ЦЕЛИЯТ АРХИВ НА РАЗГОВОРИТЕ ВИЖ ТУК!

Изглежда в един момент комуникацията между двете спира, но след като си почина малко, нашенката поднови провокациите. Тя започна да публикува снимки на Морган, преди корекциите и да й се подиграва.
Всичко се оказва само в ущърб на Валериева, която си навлече гневът на феновете на Морган, които са осезателно повече от нейните. Те докладваха публикациите й, а профила й отиде в трета глуха.

Филип Плейн пък демонстрира, че въобще не се интересува от българката, след като показа, че е с нова жена до себе си, по време на традиционното си неделно парти във вилата в Монако.

Световните медии, англо и немско езични също не обърнаха внимание на Моника Валериева, защо ли?Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза