Меню

Избрани новини

Клюкарник

След поредния гаф фенове пратиха Андреа на курс по „фотошоп“ (снимки)

Певицата промени човешката анатомия с творенията си

Фолк половинката на Кубрат Пулев изуми феновете си с желанието да демонстрира слаби форми без да влиза във фитнеса, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Тялото, по което се захласва силната половина от потребителите в мрежата обаче е плод на аматьорска работа с фотошопа, а не на пролята в залата за тренировки пот.

Без каквато и да е представа за пропорции, пространство и анатомия, Андреа си „пипва“ снимките, като осезателно се стреми да премахне дефектите по своето тяло.

Наблюдателни ползватели забелязаха гафовете и горещо препоръчаха на изпълнителката или да спре или да изкара един бърз курс по графичен дизайн.

Това е спешно наложително, ако фолк фотошопката смята и занапред да „бушува“ по снимките си нарушавайки геометрията на околната среда и създавайки анатомични прецеденти със снимките си.

Професионалистите в мрежата пък стигнаха до там, че нагледно показаха в детайли всички грешки в обработката направена от Андреа.

„Разочарован съм от строителството в Анталия! Една пейка не могат да направят с равен брой ребра в ляво и дясно...“, пише последовател на новосъздаденото от певицата изкуство.

Той намеква, че в опит да „извае тяло“, блондорестата чалгаджийка е замазала седалката на пейката, на която седи и това се вижда с просто око.

На друг кадър специалист по графичен дизайн констатира:

„Не е хубаво да си богат! Постоянно си губиш очните ябълки, назалните ти бръчки свършват в нищото, а шишарката ти или е крива или липсва...“.

Всичко това описва гротеската, в която се превръщат „шаржовете“ на певицата, която е нарушила всички закони на физиката, химията, анатомията и биологията с творението си.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати