Меню

Избрани новини

Клюкарник

Агресия! Хулиган на пътя стреля по колата на Люси Иларионов и Ани Хоанг (снимка)

Инцидента е станал в района на Велико Търново

Режисьорът Люси Иларионов и гаджето му Ани Хоанг са станали жертви на агресия на пътя, придружена от стрелба, научи репортер на LifeOnline.bg.

Източник разкри пред ХотАрена, че на 13 май в неделя около обяд, малко след Велико Търново, по автомобил управляван от Иларионов е стреляно в движение от друга кола.

Стрелбата с пистолет по режисьора е започнала след засичане, а освен изстрелите срещу него са хвърляни и бирени бутилки.

Люси и придружителката му се разминават на косъм от катастрофа и само по чиста случайност няма жертви. 

Режисьорът и гаджето му подали сигнал за инцидента на спешният номер 112. Малко по - късно стрелецът е арестуван.

Люси и Ани прекарват целия неделен следобед в полицейското управление в старата столица, за да пишат показания. Оръжието, с което е гърмяно по тях, обаче не е открито. 

Оказало се, че действащия като идиот е Атанас Мандичев от Велико Търново. Карал е таратайка „Форд“.

За сега не е ясно дали е бил под влияние на наркотици и алкохол, за да направи тази супер комплексарска постъпка.

Стрелецът Атанас Мандичев от Велико Търново

Мандичев доброволно се е предал на ченгетата, придружен от родителите си, но пък предвидливо скрил пистолета си. Справка показала, че на негово име има регистрирано газово оръжие

Проверка на Фейсбук профила на Атанас сочи, че той е фен на бързите мотори. Има и куче ротвайлер.

Най-голямата ирония, която узнахме от социалната мрежа, е, че лицето изучава право и практикува специалността си в адвокатска кантора. Съдейки по проява му и нелогичното му желание да гази закона и установения ред, няма да го бъде в това поприще. 

Люси Иларионов потвърди пред изданието, че действително на 13 май тази година до Велико Търново срещу него и Ани Хоанг е стреляно и е давал 4 часа показания в управлението на полицията в старопрестолния град.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза