Меню

Избрани новини

Звездите

Ума Търман: Иска ми се пак да снимам с Тарантино, но май няма да стане!

Актрисата призна, че е готова пак да застане пред камерата на режисьора, но той обяви че спира да снима

Ума Търман призна, че би се съгласила отново да се снима под режисурата на Куентин Тарантино. Връзката на Тарантино с музата му се свила по време на заснемането на филма "Убий Бил", когато по искане на режисьора Търман прави каскада, която се превръща в инцидент и води до тежко нараняване на врата на актрисата.

Актрисата заяви, че би искала да застане отново пред камерата на Куентин Тарантино. Тя направи това изявление след като преди три месеца съобщи за сериозните наранявания, претърпени по време на снимките на "Убий Бил 2" през 2004 г.

"Имахме караници в продължение на много години за нашето сътрудничество", казва актрисата пред Entertainment Weekly,

"Когато познаваш някого 25 години, не можете да го избегнете. Имаше ли произшествие? Да, разбира се. Но не можете да извадите и изтриете години на взаимоотношения и да сведете всичко до един инцидент. Щеше да се случи, ако бях умрял при тази катастрофа.“, казва музата на прочутия режисьор за отношенията им, като отбелязва, че те винаги са били приятелски.

Тя обаче припомни, че засега не може да разчита на подновяването на сътрудничеството им, тъй като Тарантино заяви, че филмът "Имало едно време в Холивуд", по който работи понастоящем, ще бъде последният му филм.

Инцидентът, който Ума Търман описва, се случва на снимките "Убий Бил 2".

Тарантино убедил актрисата да седне зад волана на стара раздрънкана джипка за епизод с шофиране по горски път, уверявайки я, че колата е в перфектно състояние и отсечката от пътя е равна.

По-късно режисьорът разказа, че той лично е проверил пътя, за да се увери в безопасността на снимките. Въпреки това в един момент е решено тя да шофира в обратна посока. В резултат на това Търман се излита от завой и се блъска в едно дърво.

"Волана се вкопана в стомаха ми, краката ми бяха в капан, усещах ужасно силна болка, и си помислих:" Боже, никога няма да мога да ходя повече ", разказа тя пред The New York Times – „Върнах от болницата в корсета на шията, с тежко наранени колене, с бинтована глава със сътресение. "

Тогава самият Тарантино нарече този епизод един от онези, за които ще съжалява през целия си живот. Той призна, че доверието между него и музата му се сринало.

Самата Търман вече не обвинява режисьоа, но се възмущава от това, което я заобикаля по време на рехабилитационния период.

"Сега имам хронична болка в шията, бях много ядосана заради това, как ме взеха и как се отнасяха към мен, но това не означава, че не се ядосвам на човека, когото познавам 25 години. Вече обясних, че най-много ме ядоса обкръжението, а на Тарантино вече му простих".

Събитията от февруари тази година, може би, най-накрая ще помирят актрисата с режисьора. 

В продължение на почти 15 години Ума се опитвала да получи от студиото Мирамакс с директор Харви Уейнщайн записа от инцидента, но компанията непрестанно отказвала. 

Едва наскоро се обърнала към Тарантино за помощ, а той бързо се сдобил с този запис и го предоставил на Търман.

Клипът показва, че поради липсата на облегалки за глава в колата, главата на актрисата е била хвърлена рязко, което е причинило сериозно нараняване.

Продуцентите, режисьорът и режисьорът по каскадите са отговорни за безопасността на актьорите на снимачната площадка. В този случай обаче никой не е понесъл отговорност за случилото се с Търман. 

 След публикуването на трагичния дубъл, някои професионални каскадьори оцениха случилото се като пълна безотговорност на екипа.

Според професионалистите, Търман не е трябвало да спори, актрисата просто трябвало да откаже да влезе в колата, тъй като този епизод е класифициран като каскада.

И поради факта, че снимките са били на територията на Мексико, нито една синдикална организация не може законно да осигури защита за актрисата.

Ума Търман вече завърши снимките на комедията " The Brits Are Coming ", където си партнира с друг любимец на Тарантино – Тим Рот. Премиерата на филма е насрочена за 14 юни тази година.

Новата лента на Тарантино "Имало едно време в Холивуд", ще излезе догодина. Филмът разказва за актьор, който се опитва да пробие във висшата класа на филмовия бизнес. Действието се развива в Лос Анджелис през лятото на 1969 и ще се фокусира върху телевизионен актьор, който е участвал в хитов сериал и сега търси начин да се завърне във филмовия бизнес.

Неговият помощник - който е и негов каскадьор, иска същото. Ужасяващото убийство на Шарън Тейт и четирима от нейните приятели от култа на последователите на Чарлз Менсън служи като фон за основната история.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати