Меню

Избрани новини

Звездите

Тарантино: Инцидента с Ума Търман е най-големия ми провал

Режисьорът призна, че се чувства виновен за катастрофата с актрисата

Куентин Тарантино нарече инцидента на снимачната площадка на филма "Убий Бил" с актрисата Ума Търман, един от най-големите провали в живота си, пише Дедлайн.

По-рано вестник The New York Times публикува интервю с Търман, в което тя говори за тормоза от продуцента Харви Уайнстийн , и как почти не умряла, докато работи върху лентата "Убий Бил". От материала става ясно, че актрисата обвинява за инцидента включително и режисьора.

Самата Търман публикува в Instagram видео от катастрофата, като посчва, че именно  Тарантино е намерил кадрите, и че той все още съжалява за случилото се.

ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ КАТАСТРОФАТА ТУК!

От своя страна, режисьорът даде подробно интервю за изданието Дедлайн, в което той говори за Уайнстийн и Търман, както и за филма "Убий Бил" и методите си на работа с актьорите.

Според режисьорът, той е виновен за това Търман да бъде в колата, но не и в смисъла, в който го обвинява в момента обществеността.

Той казва още, че не знае точната причина за инцидента, както не знае това и  актрисата. 

"Тя си има своите подозрения, и си мислех, че ако намеря кадрите и тя го покаже на света, след това някой експерт по инциденти ще го види, за да се определи точно какво се е случило на този път." - казва Тарантино.

Той смята, че инцидентът е засегнал отношенията му с Търман в следващите две - три години и доверието между тях се изпарило.

"Имаме дълга и сложна история. Трябваше да се справим с това в продължение на 22 години и двамата сме един от най-близките хора в живота на другия.", споделя Куентин Тарантино.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати