Меню

Избрани новини

Звездите

Тарантино събира Брад Пит и Ди Каприо в предпоследния си филм

Двамата носители на „Оскар“ ще снимат заедно за първи път

В новия филм, режисиран от на американския режисьор Куентин Тарантино, който ще бъде по кината през август 2019 г., ще участват холивудските звезди  Леонардо ди Каприо и Брад Пит.

Предпоследния филм в кариерата на Тарантино, който преди две години заяви, че ще се пенсионира след като направи десет филма, ще носи заглавието "Once upon a time in Hollywood" (Имало едно време в Холивуд ). 

Драмата ще ни върне в Лос Анджелис през 1969 година. Филмът ще разкаже историята на бивша звезда на телевизионните уестърни и неговия дубльор, които не могат да се адаптират към новия начин на живот в бързо променящата се „фабрика за мечти“. 

Ролите им ще играят от 43-годишния Ди Каприо и 54-годишния Пит.

Тарантино, който живее в Лос Анджелис почти цял живот, е много щастлив да разкаже тази история за града и Холивуд, "който вече не съществува". Според него, той пише сценария за новата лента през последните пет години.

Холивуд Репортер пише, че участието в новата лента на двамата известни актьори, всеки от които има "Оскар", ще бъде първото им съвместно появяване на екрана. 

Иначе както Ди Каприо, така и Пит преди са играли под режисурата на Тарантино. Първият е снимал в "Джанго без окови" (2012), втория - в "Гадни копИлета" (2009).

Последният филм на 54-годишния Тарантино, който е носител на две награди за Оскар, е "Омразната осморка", издаден през 2015 г.

През юли 2016 г. режисьорът съобщи, че възнамерява да заснеме само 10 отлични филма, а след това да напусне индустрията. "Това е добър начин да завърша кариерата си.", заяви Тарантино тогава, като отбеляза, че иска да спре, докато все още е добър в тази работа.

Досега режисьорът, който дебютира в световното кино през 1992 г. с филма "Глутница кучета", е заснел осем шедьовъра. 

След "Глутница кучета" е "Криминале" (1994), "Джаки Браун" (1997), "Убий Бил" (2003 г.) и „Убий Бил 2“ (2004 г.), "Бибрутално 1: Разходка смърт " (2007), "Гадни копИлета" (2009), "Джанго без окови" (2012 г.) и "Омразната осморка" (2015 г.).Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати