Меню

Избрани новини

Звездите

Тарантино събира Брад Пит и Ди Каприо в предпоследния си филм

Двамата носители на „Оскар“ ще снимат заедно за първи път

В новия филм, режисиран от на американския режисьор Куентин Тарантино, който ще бъде по кината през август 2019 г., ще участват холивудските звезди  Леонардо ди Каприо и Брад Пит.

Предпоследния филм в кариерата на Тарантино, който преди две години заяви, че ще се пенсионира след като направи десет филма, ще носи заглавието "Once upon a time in Hollywood" (Имало едно време в Холивуд ). 

Драмата ще ни върне в Лос Анджелис през 1969 година. Филмът ще разкаже историята на бивша звезда на телевизионните уестърни и неговия дубльор, които не могат да се адаптират към новия начин на живот в бързо променящата се „фабрика за мечти“. 

Ролите им ще играят от 43-годишния Ди Каприо и 54-годишния Пит.

Тарантино, който живее в Лос Анджелис почти цял живот, е много щастлив да разкаже тази история за града и Холивуд, "който вече не съществува". Според него, той пише сценария за новата лента през последните пет години.

Холивуд Репортер пише, че участието в новата лента на двамата известни актьори, всеки от които има "Оскар", ще бъде първото им съвместно появяване на екрана. 

Иначе както Ди Каприо, така и Пит преди са играли под режисурата на Тарантино. Първият е снимал в "Джанго без окови" (2012), втория - в "Гадни копИлета" (2009).

Последният филм на 54-годишния Тарантино, който е носител на две награди за Оскар, е "Омразната осморка", издаден през 2015 г.

През юли 2016 г. режисьорът съобщи, че възнамерява да заснеме само 10 отлични филма, а след това да напусне индустрията. "Това е добър начин да завърша кариерата си.", заяви Тарантино тогава, като отбеляза, че иска да спре, докато все още е добър в тази работа.

Досега режисьорът, който дебютира в световното кино през 1992 г. с филма "Глутница кучета", е заснел осем шедьовъра. 

След "Глутница кучета" е "Криминале" (1994), "Джаки Браун" (1997), "Убий Бил" (2003 г.) и „Убий Бил 2“ (2004 г.), "Бибрутално 1: Разходка смърт " (2007), "Гадни копИлета" (2009), "Джанго без окови" (2012 г.) и "Омразната осморка" (2015 г.).Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати