Меню

Избрани новини

Звездите

Леонардо ди Каприо ще изиграе Леонардо да Винчи

Майката му го кръстила именно на великия учен

Актьорът Леонардо ди Каприо ще играе ролята на художника, учен и изобретател Леонардо да Винчи във филмовата адаптация на биографията на гения на Ренесанса, съобщава от Deadline Hollywood.

В допълнение към актьорската работа, Ди Каприо ще бъде и един от продуцентите на филма по книгата на американския писател и биограф Уолтър Айзъксън, която излиза в продажба през октомври 2017 г..

Дата на начало на снимките на филма все още не е обявена. За филмовите права борбата се води между големи филмови студия Paramount и Universal.

Според официалната биография на актьора Леонардо ди Каприо, той получава своето име в чест на да Винчи. Майка му стояла пред една от творбите на великия майстор в италианската галерия Уфици, когато детето в утробата й за първи път ритнало.

Миранда Кер

Актьорът получи първият в кариерата си Оскар в категорията "Най-добър актьор" през 2016 г. за филмът „Завръщането“. Той също така е играл във филми като "Титаник", "Плажът", "Бандите на Ню Йорк", "Хвани ме, ако можеш", "Авиаторът", "Злокобен остров", "У дома", "Великият Гетсби" и "Вълкът от Уолстрийт ".Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза