Меню

Избрани новини

Звездите

Джони Деп нападна асистент на снимачната площадка

Инцидентът се случил по време снимки в Лос Анжелис

Холивудският актьор Джони Деп нападна мениджъра на локация по време на снимките на престъпния детектив "LAbyrinth", съобщава "Ню Йорк пост", позовавайки се на източник.

Филмът се основава на истинска история, Деп играе детектив Ръсел Пул, който разследва убийството на рапърите Тупак Шакур и The Notorious BIG.

Инцидентът е станал по време на снимки по улиците в центъра на Лос Анджелис. Деп, който пил през целия ден, се опитал сам да режисира сцена.

Когато разрешението за снимките в центъра изтекло, мениджъра по локацията казал на режисьора Брад Фърман, че е време да си почиват. Той отговорил: "Кажи го на Джони Деп!

Мениджърът се обърнал към актьора с думите "Този дубъл е последен", Деп се ядосал и се опитал да го удари.

Той стоеше много близо до него и извика: "Кой си ти? Нямаш права да направиш това!", разказва източника и допълва, че  Деп също предложи да плати на отговорника 100 хиляди долара, ако той удари актьора. След това от екипа дръпнали Деп настрани.

През май бившите бодигардове на Деп го обвиниха, че актьорът ги използвал като бавачки и куриери на наркотици. През ноември 2017 г. Деп е критикуван за появата си на световната премиера на филма "Убийство в ориенталски експрес" в състояние на интоксикация.

 

Джони ДепКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати