Меню

Избрани новини

Клюкарник

Сестрата на Джони Деп го разорила?

Джони Деп
Снимка: кадър от филм

Кристи Дембровски теглела безконтролно солидни суми от сметките на брат си

Бившата служителка на американската финансова компания TMG, която се е занимавала с мениджмънта на финансиите на 53-годишният актьор Джони Деп разказа в ново интервю пред авторитетното списание The Hollywood Reporter, че голямата му сестра Кристи Дембровски редовно теглела големи суми от банковата му сметка - очевидно без знанието на брат си.

Според бившата служителка на TMG, компанията финансов мениджър на Джони Деп, милионите на актьора може да е прахосала 56-годишната Кристи Дембровски, по-голямата сестрата на Деп. Според жената, пожела да остане анонимна, Кристи е имала достъп до парите му, от които безсрамно се възползвала теглейки големи суми от сметката.

TMG отбелязват, че просто се страхували да възразят на Мис Дембровски, веднъж тя направила скандал, дреболии, крещейки: "Знаете ли коя съм аз?! Брат ми има пълно доверие, и ако му кажа, че мениджърите му ме обиждат, той ще се махне от тук тук!".

Джони Деп

Припомнете си, че по-рано компанията обвини актьора, че е болен от ониомания - психично заболяване, което води до загуба на контрол върху желанието да се харчат пари. Така припомниха на актьора огромните разходи за алкохол, закупуване на острови в Карибско море, и четиринадесетте му имения във Франция. Като цяло, според юристите на TMG в съдебните документи пише, че Деп е харчел около два милиона долара на месец.

Скандалът се разрази покрай развода на Джони Деп и Амбър Хърд, тогава по време на изчисляване състоянието на актьора бяха открити нередности във финансите му, за което бе обвинена мениджърската компания.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Как оценявате нивото на българските сериали?

 

Покажи резултати