Меню

Избрани новини

Клюкарник

Защо медиите римуваха Мария с Булимия?

Чалга звездата пак влезе в жълтите издания

Според последните публикации на таблоидите „фолк певицата Мария е на път да развие опасно хранително разстройство, а нейните фенове са силно притеснени.

Певицата, която цял живот е на диета, напоследък изпитва непреодолимо желание да се тъпче безразборно.

Говори се, че, за да не напълнее, след това тайно повръщала всичко изядено, пише „Уикенд“, а дописката се разлетя като салфетка в чалга клуб из всички онлайн издания.

Съдейки по страстта й към храната и все по-слабата й фигура, която не отговаря на апетита й, колегите на певицата виждат симптоми на булимия.

Хората, които страдат от тази болест, поглъщат огромни количества храна, но стомахът им не може да я преработи и те я повръщат. В повечето случаи това започва с умишлено повръщане, за да отслабнат.

Според запознати бившата г-жа Гущерова е точно в този стадий на заболяването. Тя от дете не смее да се храни спокойно, защото вечно е на кантара, тревожейки се да не напълнее.

След развода с Гущеров и след последвалите няколко неуспешни връзки с милионери, които я искат само за леглото, нервите на Мария започнали да не издържат.

Това избило в неконтролируема страст към яденето на огромни порции храна без оглед на калориите в нея.

„Откакто е разведена, Мария си мисли само за ядене. Ляга си и става с мисълта какво ще сложи в устата си“, твърдят познати на изпълнителката.

Преди тя си позволяваше нарушение на диетата само в един ден от седмицата. Сега ежедневно се тъпчела с пица, хляб и сладко.

Обичала качествени ястия, приготвени от майстори в кухнята, затова пръскала луди пари по ресторанти, в които водела дъщеря си Марая.

„Отварачката е толкова стисната, че не може да си представи да плати и да не изяде всичко. Обира порциите до трошичка. Въпросът е защо не й се лепят, при все че дори не спортува“, цитира очевидци на апетита на певицата Secret.bg .

В дома си тя имала всякакви чипсове, солети и снаксове, които доскоро били табу в нейната кухня. Въпреки това на всички прави впечатление, че не е наддала и грам, дори е отслабнала.

Със сигурност повръща, след като стане от масата!“, убедени са колегите й.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза