Меню

Избрани новини

Клюкарник

Фалит! Гущеров не вдигнал грандиозна сватба заради финансов банкрут?

Най-скъпия дар за подписването била домашна торта украсена с живи рози и бели гълъбчета

Липса на пари била причината Светлана Василева да няма истинска сватба с годеника си Християн Гущеров, това шушукат светските клюкари, научи репортер на LifeOnline.bg.

Русата сликонка от Търговище много искала да се види като истинска булка, с бяла рокля с дълъг шлейф, воал и букет, който да хвърли на шаферките. Макар и вече да се виждала в амплоато на бял ангел вървящ към олтара, плеймейтката предпочитала забрави за сватбата засега, само и само да подсигури бъдещето си с един подпис и скромна вечеря в ресторанта, в който е почти всяка вечер.

За разточителна сватба ще трябва да почака още малко!

Причината за дългото и поредно отлагане на сватбеното тържество било влошеното финансово положение на нейния любим Християн.

Той буквално бил обявил личен „банкрут“ след като баща му, бившия червен депутат Добромир Гущеров спря паричният поток към сметките на сина си.

До това се стигна когато след като успя да се отърве от Мария, наследникът му се захвана с друга златотърсачка. Чашата на татковото търпение преляла след последвалите скандални разкрития за миналото на Василева, разделите и събиранията на двамата влюбени, както и последвалите проблеми с органите на властта.

За да се докаже, че не е с него заради парите, бъдещата госпожа Гущерова била готова да преглътне отлагането на сватбеното тържество, само и само да закове милионерския син с подпис в гражданското.

Тя дори се навила да подпише предбрачен договор, който адвокатите на Гущеров старши подготвили под личното му ръководство. Таткото искал да защити имането си, след като видял, колко неблагоразумен е синът му. Той го принудил да изиска подпис от бъдещата си жена, преди да даде официалното си съгласие за встъпването в брак, издава столичен ежедневник.

В преследване на мечтата да се задоми в милионерско семейство, в контракта плаймейтката се съгласявала, че няма право на абсолютно никакви претенции към парите, имотите и движимото имущество, както и към неговото наследство от милионерската фамилия.

Слухтящи клиенти по козметичните салони разказаха, че подписването на предбрачния договор не е предизвикало драма в русата главица на Светлана.

На този етап тя била доволна от дребните облаги, на които се радвала, защото вече й било писнало да я подхвърлят от креват на креват.

В момента новата мадам Гущерова има на разположение джип подходящ на положението й, шофьор, който го играе и лична охрана, кредитна карта, с която да пазарува дрехи и дрънкулки, и разбира се правото да обитава гущеровото имение в полите на Витоша.

Макар в къщата да има обслужващ персонал, Светлана била твърдо решена да се докаже като добра домакиня и сама да чисти.

В потвърждение на слуховете, че Християн Гущеров живее с орязан от баща си бюджет идва и факта, че Светлана Василева не е получила никакъв подарък освен брачна халка за встъпването в брак от любимия си.

Най-скъпия дар, с който се похвали принцесата на Гущеров в своя Инстаграм профил е торта украсена с живи рози и бели гълъбчета.

Домашната торта за Светлана Василева и Християн Гущеров от My Chocolate снимка: instagram.com/_my_chocolate/

Сладкарското изделие от деня на подписването между силиконката със скандално минало и милионерския наследник, обаче не е купено от него, а подарък от домашни торти My Chocolate, научи репортер на LifeOnline.bg.

Истинската сватбена почерпка е предвидена за 12 юли, когато празникът ще бъде двоен - освен бракът ще бъде отбелязан и рожденият ден на Християн Гущеров.Коментари (1)

777 А да бе, и тая кукувица ще се ожени за тоя ако е фалирал.
06.07.2018 23:34 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати