Меню

Избрани новини

Ексклузивно

За резил на Слънчака! Биха гаджето на плеймейтката с аматьорското клипче

Калпазанинът се изживявал като сводник на Ангелина от Козарско

Партньорът от домашното секс филмче на плеймейтката Анджелина – Йордан Йорданов е ял шамари и ритници на Слънчев Бряг, сигнализира читател на LifeOnline.bg.

Според информацията, „наказанието“ дошло лично от Иван Динев - големият син на властелина на Св. Влас Йордан Динев, единият от братята Диневи.

Ванко собственоръчно ошамарил пишман футболиста от Стара Загора, които бягайки позорно изял и няколко шута в стегнатото си фитнес седалище.

Данчо си навлякъл гнева на Динев джуниър след като разпращал смс-и, с които предлагал приятелката си Анджелина срещу заплащане.

Източникът твърди, че Ангелина Атанасова (както е истинското име на палавницата от Козарско) си нямала и най-бегла представа, че тъпкача й се изживява като нейн сводник.

Когато юмруците полетели към лицето му той избягал зарязвайки я сама с позора, добавя още източника пред репортер на LifeOnline.bg.

След тази случка от миналата седмица, скандалната плеймейтка е скъсала всякакви отношения с бития си любовник и вършее слънчака на воля, най-вероятно като „самопродуциращ се изпълнител".

Припомнете си, че Данчо и Анджелина, както сама се нарича плеймейтката, добиха национална популярност след като показаха на света как правят секс.

За целта те не използваха сайтовете за възрастни, а социалната платформа Инстаграм.

На 22 март двамата координирано пуснаха еротично филмче в профилите си в мрежата.

В рамките на 30-тина секунди жадните за слава младежи показват почти всичко, което умеят.

След около два часа те изтриха видео материалите и нелепо се оправдаха, че профилите им били „хакнати“, а зложелатели качили резилните кадри.

Заснетото обаче не остана самотно в мрежата, след няколко дни в сайт с филми за възрастни се появи втори кратък аматьорски запис, показващ оралните умения на силиконката, която усилено се труди над инструмента на Данчо.

Нецензурните клипове все още се въртят в интернет и трупат стотици хиляди гледания за разлика от песните на Анджелина, която така и не проби в музиката, но виж в секс индустрията вече е звезда.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати