Меню

Избрани новини

Клюкарник

Брутален Джийсън избухна: „Писна ми да гледам Валентина Клоака. Дайте малко кока на Лора!“

Когато си гримьорка на звездите, но си забравила палитрата в тоалетната на мола!

Финалистът от "Х Фактор" Джийсън Брад Люйс предизвиква бурен смях с реакциите си за случващото се в Къщата, макар и да не е част от шоуто „Вип Брадър“ тази година, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Бившият съквартирант, който е един от малкото принудително изгонени от предаването, не спира да се шегува с участниците, като на прицела на пиперливия му език основно попадат гримьора на абитуриентки и екс танцьорката  на пилон.

Тук той обаче намесва и името на Лора Караджова, за която се знае, че е голяма почитателка на партита и купоните обилно сиропирани с алкохол и прахообразни стимуланти.

Разбира се постовете на Джийсън събират и достойно количество коментари с подобен тон.

Повечето са в ущърб на достолепния Колаген.

Мъжката част от обитателите на Вип Имението пък са жертви на откровено сексуалните му намеци и закани, описващи брутално плановете на артиста относно съвместните им интимни изживявания.

Предполага се, че този проникновен пост е по адрес на никому неизвестният Ричард Величков.Коментари (1)

devil тоя пИдИраст джийсън брад люйс (или както там се казва), незначим и никому известен, къде се обажда от дупката на кенефа? дайте му малко отрова за плъхове за да приключи живота си! и без това явно му е скучно щом само коментира хората от телевизора хаха
14.09.2018 23:52 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати