Меню

Избрани новини

Звездите

Ваня Костова: „Напуснах "ТОНИКА" заради Гого!“ Вещица ли е Ева и прави ли черни магии?

Композиторът Стефан Диомов разочарован от двете певици в Къщата

Ваня Костова разкри премълчавани факти от скандалите около "Тоника". Още с влизането си във "ВИП Брадър" обяви колежката си за вещица, защото Ева Найденова се занимавала с черни магии.

Бомбата, която Ваня пусна по адрес на някогашната си колежка, шокираха старите им колеги и приятели. Според сина на Ева и Гого думите на Ваня са абсолютна лъжа. Огорчен от видяното е и създателят на формацията Стефан Диомов.

"Думите на Ваня Костова са абсолютна лъжа, потресен съм от чутото. Не мога да разбера тази жена какво иска от майка и как изобщо може да изрече подобни думи", призна синът на Ева Димитър Найденов.

В мисия с въпроси и отговори Ваня обяснява, че е напуснала вокалната група заради думи изречени от покойният вече мъж на Ева Гого, видя репортер на LifeOnline.bg.

Според техният син, думите на Ваня как е била прокудена от "Тоника" не са истина.

"Не знам изобщо защо се коментират събития, станали преди толкова много години. Доколкото знам, майка ми и баща ми са молили Ваня да остане в групата, но тя е поставила много условия и после е отказала", категоричен е Найденов.

В мисията Ева пък избра от купа с кутиите с надписи тази, на която пише "Мисля, че Ваня има нужда от психиатър!"

Скандалът във формацията започва преди повече от 15 години. Фитилът подпалва Стефан Диомов, като забранява да се изпълняват негови песни. Започва истинска война между доскорошните приятели и колеги.

Ева, Гого, Ралица, Милица и Драго излизат с отворено писмо, с което зачеркват създателя си от формацията, припомня ПИК.

Следват обвинения към Диомов за отклоняване на средства от формацията и психически тормоз. Някогашните приятели вече не могат да се гледат.

Резултатът е разпад на "Тоника".

Ваня Костова и Тодор Шишманов напускат вокалната група, Диомов патентова марката "Тоника" и това е официалният край на легендарната група. Години по-късно покрай болестта на Гого групата опитва да се събере отново, но напразно.

Диомов се извинява публично и се разкайва, че забранява да се пеят негови песни. Днес композиторът е разстроен от участието на двете певици във Вип Брадър.

"Много съм огорчен от тази омраза. Това, че са се съгласили да участват, ме изненада. Не мога да скрия - доста неприятно. Не трябваше да го правят. Но всеки сам преценява за себе си. Не са ме питали. Боли ме, че песните на "Тоника" означаваха любов, а сега името се свързва с омраза", откровен е Диомов пред столичен ежедневник. Коментари (1)

cveti според мен Ваня лъже
05.04.2020 17:27 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати