Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Брутален Джийсън Брад Люйс пусна блог за секс подвизите си

С типичен пиперливо отровен език той споделя ежедневните си наблюдения от житието на съвременния българин и скандални факти за известните личности

Финалистът от Х Фактор Джийсън Брад Люйс стартира свой интернет дневник където ще споделя своите емоции, мисли и преживявания. Скандалният артист се реши на тази стъпка след проблеми с администраторите на Фейсбук, които междувременно му върнаха достъпа и му се извиниха за причинените неудобства, като настояха той да продължи да използва тяхната медия защото бил „ценен за тях“.

Така или иначе осъзнал преимуществата на независимостта от собствен блог, Джийсън вече твори в пространството в среда без ограничения и цензура.

Най веселата рубрика разбира се е „Наблюденията ми от днес“, там с неподправено и реалистично чувство за хумор обилно сиропирано с ирония, талантливият нашенец осмива родното ежедневие и манталитета на съвременниците ни.

Освен тези си съждения блогъра споделя и пикантни подробности от сексуалните си преживявания, както и съжденията си по различни теми на интимността между хората.

Любопитна за вас може да бъде статията със заглавие „Как да стегнем сфинктера“, или пък садо-мазо тематичната „Обичам да ме наказват“.

В нея Джийсън споделя първите си сексуални стъпки в грубия секс:

“Обичам да ме наказват” Така ми крещеше една рускиня малко преди да свърша. Това автоматично накара тлъстото ми парче да спадне, да се самозавърже на панделка и да се пъхне между краката ми. Тогава бях на 22 и за първи път жена искаше нещо подобно от мен. Очевидно бе, че от този полов акт нямаше да излезе нищо и реших да я разпитам туй онуй. Елена, ми беше съседка и се виждахме от време на време с нея (ей така за кефа).

Много исках да разбера повече за нейните фетиши. Тя ми обясни, че много обича някой да ѝ бие шамари докато я чука, да я души или да ѝ стиска зърната малко преди да свърши. Ако трябва да съм честен това с душенето много ме стресна!

Преди години гледах един филм с едни поляци дето бяха на палатка и главния герой, точно това правеше. Изнасилваше ги и ги душеше в същото време. Тези грозни сценки макар от филм се бяха забили дълбоко в подсъзнанието ми. Всяка подобна мисъл по време на е*ане може само да ме накара да отворя прозореца и да се метна надолу с главата. Какво караше жените да искат нещо подобно? Ами не знам… Може би същото което мъжете, които обичат да им връзват та*аците и да ги ползват за боксова круша. Всичко това спада към една графа и тя е УДОВОЛСТВИЕ.

УДАРИ МЕ ПРЕЗ УСТАТА С РЕШЕТЪЧНА ЛЪЖИЦА

Въпросната Елена, ми сподели, че преди са ѝ пускали ток по зърната, палили са ѝ фитили между пръстите на краката докато бавно не изгорят и не я изпарят. Последното което ми разказа бе случай в който са я били през устата с решетъчна лъжица. Вярвате или не, това бяха пъклени и леко притеснителни фетиши. По нейните думи всичко било окей за понасяне откъм болка, че нямало риск от сериозно нараняване и темп подобни неща. Да бе да!

Само дете в детската градина би повярвало. Като възрастен човек, съм чел и слушал всевъзможни истории за хора които са прекрачили прага. В един момент дружелюбните измъчвания преминават в друга фаза. Точно кога нещата излизат извън контрол и могат ли да се нарекат “ОПАСНИ ЗА ЖИВОТА” предстои да разберем. Малко знаят, че садо-мазото е субкултура, основаваща се на еротичния обмен на власт.

Тук е момента в който искам да ви предупредя, че ако случайно някой някъде ви накара да си играете на 50 нюанса сиво трябва да направите няколко неща. Да изтриете чата, да го блокирате и да се обадите спешно на 112. Някой иска да ви пали петичките. Топ заблужденията са: Мислиш си, че ще те отвлече милионер и ще те направи неговата разглезена кукличка?

Помисли пак. BDSM (абревиатура служеща за само-мазо) рядко е бляскаво изживяване и ако случиш на взаимоотношения то те ще траят повече от две-три срещи за секс. След което нещата могат много да се усложнят и да се наложат разговори за емоционалните ви ограничения, ГДБОБ и Национална сигурност също ще ти помогнат в това число.

Целият материал прочетете в блога на Джийсън Брад ЛюйсКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

В Къщата влязоха 13 съквартиранти

 

Покажи резултати