Меню

Разцъкай

Щерката на Ванко 1 засенчи тунингованите кифли по красота (снимки)


Малката Главчева наблягала на учението

Пловдивчанката Ивана Главчева, която е дъщеря на скандалния рапър от близкото минало и настоящ участник във „Вип БрадърВанко 1, успя да засенчи всички наследници на родни звезди, писа HotArena.

Кръстената на татко си красавица може да се похвали с естествена хубост. 

Ивана е ученичка и е само на 16, но хваща окото и дори надминава по визия не само свои връстнички, но и какичките.

Главчева е с изписано лице, чиито черти са идеално правилни, по природа. Чарът й е допълнително подчертан от тъмната й коса, а устните й са естествено плътни и обемни.

Екипът на LifeOnline.bg се добра до няколко нейни снимки, които събрахме в галерия.

Критиците са на мнение, че Ивана надминава други популярни щерки, сред които са Ивон на Анелия, Дениз на Лияна, както и наследницата на Орхан Мурад – Сузанита.

За споменатите горе девойки отдавна се спекулира, че макар и толкова млади, вече са се възползвали от хиалурон в джуките и други подобни разкрасителни процедури, от които за крехките си години реално не се нуждаят.

Ивана страни от подобренията и на този етап колкото и атрактивен и привлекателен вид да има, тя не го използва като инструмент за повърхностни цели, приоритет за  нея е образованието й и заляга над учебниците.

Добро впечатление прави и фактът, че профилите на Главчева в социалните мрежи са с поверителен достъп и не всеки може да разглежда снимките й и да им се любува. Това автоматично означава, че девойката не желае да се възползва от известността на баща си и осъзнава, че на тази възраст е по-добре да страни от медийните прожектори.

По този начин избягва и коментари от натрапчиви обожатели и спестява нерви на своя татко, който със сигурност  е готов да защитава момичето си с цената на всичко от нежелани досадници.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати