Меню

Избрани новини

Риалити

„Жиголото“ Ричард с купена за 3 бона титла „Мистър София“? (видео)

"Това е болестта на провинциалиста. Иска да е звезда на всяка цена", осмиват чаровния миньон

Че нисичките хора са най-амбициозни сме говорили още след като забелязахме напъните на Миглена Каканашева, сега поредното доказателство идва от "ВИП Брадър".

Най-голямото недоразумение тази година е участието на титулувания за „Мистър София“ Ричард Величков. Всички пред екрана са изпаднали в тежък размисъл защо в кастинга са вкарали човек, който няма нищо общо със значението на абревиатурата VIP - Very important person (Много важна личност, б.р.).

Още преди да се включи към формата, името на несъразмерния фитнес модел беше замесено в доста скандална история отнасяща се до популярността му.

Въпреки, че е висок под 175 см, той се препаса с лентата на конкурса за мъжка красота - "Мистър София", срещу скромна „такса“.

Апостол Анастасиу, който зае трето място в „Мистър София 2018” твърди, че конкурсът е бил нагласен. Според него победителят Ричард Величков се е окичил с титлата срещу 3000 лв.

"Ричард изобщо не препокрива критериите за конкурсите за красота, където се търси не само лице и излъчване, но и мерки като височината, за да си манекен или модел трябва да е над 180 см. Само в България тези неща очевидно нямат значение и срещу някой лев, организаторите на подобни прояви са готови от джуджето да направят Аполон", коментират светски хроникьори, цитирани от ХотНюз.

Кой точно е извадил трите бона за победата също се шушука, но засега LifeOnline.bg,  ще замълчи по въпроса.

Но Ричи „известното“, както го наричат с насмешка някои клюкарски сайтове, явно не страда от недостиг на самочувствие.

Това стана ясно от неговата видео визитка, излъчена при влизането му в Къщата на Биг Брадър.

В нея той се определя като млад, с добра визия и доста близо до целта, която иска да постигне.

"Всички най-красиви жени ги тренирам аз. Аз съм много амбициозен човек. Някои се борят за любов, други за семейство, за мен най-важното е да съм успял. Целта ми е до една година да съм най-известния треньор в България."

Определя себе си като желан мъж, обича да флиртува, но в момента си няма приятелка, защото не е намерил подходящото момиче.

Запознати твърдят, че участието му във "ВИП Брадър" е абсолютно без финансови условия. Той сам напирал да влезе в Къщата на известните и затова още по-лесно преминал кастинга.

"Това е болестта на провинциалиста. Иска да е звезда на всяка цена", осмиват чаровния миньон.

Припомнете си, че Кристина Патрашкова оприличи Величков с плеймейтките, което автоматино му лепна етикета "жиголо".

Ричард Величков е "мъжка плеймейтка" според Кристина Патрашкова



Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза