Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Каруцарки! Сузанита и майка й псуват грозно в Инстаграм (видео)

Шенай и щерка й беснеят срещу публикация в LifeOnline.bg

Сузанита явно наистина страда от липса на възпитание, и това се дължи на нейните родители. До това заключение стигат потребителите в мрежата след като изгледат стори публикувано от идола на стотици хиляди подрастващи, видя репортер на LifeOnline.bg.

Ако досега тя и родителите й твърдяха, че всичко в клиповете й е поза и търсене на скандал защото „само така може да се пробие“, то последната издънка на семейство Мурад опровергава твърденията им, че в реалния си живот Сузи е добро и послушно момиче.

Вчера невръстната лолитка публикува стори, в което се възмущава от писанията на журналистите, тя е в колата и пътува.

Докато тя снима и говори, нейната майка Шенай суфлира отстрани, като също нарежда, а за финал псува.

Сузанита довършва тирадата си с брутално изказване и среден пръст.

Катализатор на каруцарското поведение на майка и дъщеря е публикация в LifeOnline.bg, цитиран от Брадва.бг, в която се разказва за слабия интерес към участията на певицата и слабите мениджърски умения на нейната родителка.

Изцепката им е поредното доказателство, че израсналата в родопското село Грохотно е лош пример за подрастващите и родителите трябва всячески да опазят децата си от влиянието й.

Като за начало, те биха могли да блокират достъпа до профилите й в социалните мрежи от устройствата на малките деца.

Самата Сузи може би най-добре да се върне в Грохотното си село и да не се показва от там, а родите ли й да се опитат да спрат да я насърчават с поведението си.

Междувременно вчера ви разказахме, че още от най-ранна детска възраст Сузанита е включена в пошлата чалга машина за пари на баща си.

Орхан Мурад снима шест годишната си дъщеря Сузан (както е името й по лична карта, б.а.), в клипа „Дупка до дупка“. В него тя друса люти кючеци като възрастна облечена само със сутиен и къса пола.Коментари (2)

777 кой идиот ходи на тая на участията се чудя
04.07.2018 21:53 / Отговор
Народее!!!! Разглезено невъзпитано лайно
05.04.2022 06:54 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати