Меню

Избрани новини

Пикантерии

Дупка до дупка! Орхан Мурад снимал 6 годишната Сузанита полугола в клип (видео)

Невръстното момиченце мята кючеци като истинска професионалистка

Нови факти от скандалното минало на Сузанита изплуват всеки ден и по всичко личи, че към това й провокативно поведение са я тласнали именно нейните родители, забелязва тенденцията репортер на LifeOnline.bg.

Сузан, както е истинското име на малката лолитка, е впрегната в семейния бизнес много по-рано отколкото предполагат актуалните й секс изцепки.

Оказва се, че още на 6 години нейният баща започва да я налага, но не като певица, а като танцьорка на кючеци.

Невръстната Сузи е включена в "кючек балета" на баща си Орхан Мурад във видеото към песента с недвусмисленото заглавие „Дупка до дупка“. Текста не песента също не би бил сметнат за подходящ за лица под 12 години.

Това обаче не пречи на прочутият тогава татко да постави полуголата си щерка да се мятка на централно място. Видеото е заснето в пловдивски нощен клуб и се е въртяло по музикалния канал „Тянков“.

В него виждаме босоногото детенце облечено с само със сутиен с пайети и къса ориенталска пола с цепки и колан от пендари с централна роля в средата на сцената.

Очевидно от малка, гюбеците са й в кръвта, защото тя умело се справя с друсането на кючеци в кръста и бюста.

Сузанита стартира кариерата си танци, но през 2012 година записва песен с тати. В нея, слава богу, се пее за цирк и животни, а не за пари, коли, секс и наркотици, каквото е сегашното творчество на Орхановата щерка.

Явно съвсем умишлено Орхан Мурад я мъкне по участията си в телевизиите в опит да наложи името й, възползвайки се от славата.

През последната година, Сузанита се наложи като скандална изпълнителка, с повече скандали и по-малко изпълнения, а хронологията показва, че бъдещето й е предначертано от ранна детска възраст.

Медии и потребители започнаха да я критикуват, но предвид това, че е закърмена с чалга и израстнала в попфолк детство, то виновните са нейните родители, а не тя.

Ако сравним текстове на дъщерята от сега - „Щастие и любов, кажи ми, как се пазарува! Кой ги продава? И кое по колко струва!?”,

и на бащата от 2001 година в "Дупка до дупка"- „Всички чиновници, правят си пас. Всички сервизи, работят за нас. Псуват шофьори, чупят коли. Колко е скъпо. Кой ще плати?”, ще забележим, че няма особено голяма разлика.

И както казва мъдрия народ - Крушата не пада по-далеч от дървото! Коментари (13)

Деян Не я е видял.
05.02.2019 23:32 / Отговор
teplapidloga инфракрасный теплый пол
16.01.2022 01:49 / Отговор
europeany аренда катамарана турция
17.01.2022 18:11 / Отговор
eurosegeln yachtcharter zypern
18.01.2022 00:32 / Отговор
stabilizator купить 3 х фазный стабилизатор напряжения
18.01.2022 16:14 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар


Попитай Елза