Меню

Избрани новини

Клюкарник

Звездоманията удари Сузанита, но уви участия няма!

Майка й въртяла кариерата й като магазин за дрехи

Макар и да няма ден без името на Сузанита в публичното пространство, участията на скандалната лолитка драстично паднали, всъщност май въобще ги няма.

След ударния щурм, сега кръчмарите нямали никакъв интерес към капризната госпожица, научи репортер на LifeOnline.bg от свой източник.

Проблемът бил в това, че Сузи нямала какво да предложи като програма освен четирите си ниско качествени песни.

Разхода от хиляда лева без ДДС не се оправдавал, защото единствените посетители били невръстни дечурлига, които не харчели пари за бутилки алкохол, Вип сепарета и кашони със салфетки.

Даже напротив, идвали само да се снимат и скоро си тръгвали без да дочакат края на сузанитината изява.

Не стига, че от участията й нямало никакъв финансов ефект, скандалджийката обсипвала с капризите си всичко живо на около и се държала като Мадона.

Изречения й винаги съдържали заповеднически тон, а фрази от типа на, „Ти знаеш ли коя съм аз?“, може ли да се чуят често в разговор с нея, споделят от персонала на заведенията, където са имали неблагоразумието да я поканят.

Майката на непълнолетната певица, която се изживявала като нейн мениджър пък смятала, че кариерата на щерка й може да се управлява като магазинчето за дрехи, което до скоро въртяла.

За нея не било важно да се „зарежда с нова стока“, (разбирай нови хитове, б.а.), а трябвало да се продаде старата с намаление. Затова и тя често варирала в цените за участия на дъщеря си.

Понякога искала два бона, понякога правела „разпродажба“ и пускала „стоката“ на хилядарка.

След като сега осъзнала, че със старите парцалки повече не може да се продължава, Сузанита подготвяла нов хит. Колаборацията щяла да бъде с „известен руски рапър“, който сам поискал контакт с дъщерята на Орхан Мурад, научи репортер на LifeOnline.bg.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати