Меню

Избрани новини

Звездите

Зловеща изповед на Елена Паришева – Нарко мафията убила братята й (видео)

В разтърсващо интервю певицата повдигна завесата над трагедията сполетяла семейството й

Фолкдивата Елена Паришева прекъсна дългогодишното мълчание около личния си живот. Пред Мариян Станков - Мон Дьо тя повдигна завесата над много тайни около смъртта на братята си, видя репортер на LifeOnline.bg.

Бившата звезда на „Пайнер“ изля душата си и направи много лични признания, които на няколко пъти изпълниха очите й със сълзи. Съпругата на футболиста Ивелин Попов с голяма болка се върна към фаталния 2 август 2008 година, в който нелепо загинаха двамата й братя.

"Онази вечер гледах новините. Там съобщиха само, че морето е взело две жертви навръх Илинден и аз веднага почувствах, че тази новина е свързана с мен. Малко по-късно ми се обади брат ми да ми съобщи, че Пламен и Минко са се удавили. Каза ми „Искам да не се вълнуваш, но нещо лошо се случи...“, а аз му отговорих – „Вече знам“…", така описа фолкпевицата нещастието, едва сдържайки сълзите си. Младите мъже се удавиха на 2 август 2008 година, навръх рождения ден на изпълнителката, на плажа Силистар, докато тя сбъдва мечтата си да пее на турнето на компанията майка на лекия жанр.

Не вярвам, че това е инцидент. Не вярвам, че са се удавили. Пламен се бореше много, беше много вманиачен към един момент от българската история. Зная, че той имаше непоносимост към наркотиците. Зная и съм чувала, че са искали да го пробият", добави разстроената изпълнителка, намеквайки че нарко мафията е искала да продават наркотиците си на организирания от него рокерски събор, а упорития му отказ са донесли смъртта на братята.

"Съжалявам, че съм пропуснала много. Това е единственото, което искам да им кажа", сподели през сълзи тя. Имахме планове второто ни дете да се казва по друг начин. В нощта преди раждането големият ми брат ми се яви. Той ми каза да я кръстя Ема "и всичко ще бъде наред". Така и направих.

За брака си с Ивелин Попов Елена разказа, че той много настоятелно я ухажвал и не се отказвал, въпреки, че тя смятала футболистите за несериозни мъже. После когато го опознала, разбрала, че той има по - различни възгледи от останалите и иска да бъде сериозен съпруг и родител.

Тя разказва също, че по време на брака си са имали много тежки моменти, когато са се опитвали да ги разделят, да подхлъзнат Ивелин да тръгне по купони в заведения с леки жени и алкохол, но двамата успели да се преборят и да опазят семейството си.

Според изпълнителката на „Първата - последната“, разковничето на щастието не е да се фокусираш над материалното и да споделяш.

За мен няма значение колко печели. Бих била с него и в колиба“, заявява твърдо любовта си Елена Паришева.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза