Меню

Избрани новини

Клюкарник

Елена Паришева се завърна по чалга клубовете, Попето мята салфетки по нея (снимка)

Семейството разкъса семейните окови

Футболната съпруга и бивша фолкаджийка Елена Паришева си припомни миналото след като заедно със съпруга си Ивелин Попов излязоха на нощно заведение от доста години насам.

Двамата пиха, пяха и танцуваха, а в моментите на екстаз хвърляха купища салфетки, както повелява етикетът на нощния чалга живот.

Футболния национал и Паришева живеят през по-голямата част от годината в Русия, където футболистът играе в местното първенство. При кратките си прибирания до България те използват времето, за да си почиват и да се видят с близки и приятели.

Двамата тотално бяха загърбили нощния живот и предпочитаха да стоят далеч от публични изяви, защото по техни думи им е писнало да са в устата на хората, писа „България Днес“.

Но въздържанието приключи в понеделник вечерта, когато футболистът и фолкпевицата купонясваха в Студентски град в столицата.

Елена пиеше бяло вино, а Попето залагаше на танците.

Националът в миналото беше известен с подвизите си в нощните заведения. Той често се забавляваше до сутринта по баровете, а имаше и случай, при който имаше физически сблъсъци с охранители.

По време на първото им излизане на чалготека от години Попето и Елена Паришева купонясваха в компанията на нейните колежки Кали и Еми Стамболова.

Цялата парти банда се включиха в хвърлянето на салфетките, които в един момент буквално затрупаха забавляващите се и те трудно се придвижваха из сепарето.

Източник ХотАренаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати