Меню

Избрани новини

Клюкарник

Елена Паришева се завърна по чалга клубовете, Попето мята салфетки по нея (снимка)

Семейството разкъса семейните окови

Футболната съпруга и бивша фолкаджийка Елена Паришева си припомни миналото след като заедно със съпруга си Ивелин Попов излязоха на нощно заведение от доста години насам.

Двамата пиха, пяха и танцуваха, а в моментите на екстаз хвърляха купища салфетки, както повелява етикетът на нощния чалга живот.

Футболния национал и Паришева живеят през по-голямата част от годината в Русия, където футболистът играе в местното първенство. При кратките си прибирания до България те използват времето, за да си почиват и да се видят с близки и приятели.

Двамата тотално бяха загърбили нощния живот и предпочитаха да стоят далеч от публични изяви, защото по техни думи им е писнало да са в устата на хората, писа „България Днес“.

Но въздържанието приключи в понеделник вечерта, когато футболистът и фолкпевицата купонясваха в Студентски град в столицата.

Елена пиеше бяло вино, а Попето залагаше на танците.

Националът в миналото беше известен с подвизите си в нощните заведения. Той често се забавляваше до сутринта по баровете, а имаше и случай, при който имаше физически сблъсъци с охранители.

По време на първото им излизане на чалготека от години Попето и Елена Паришева купонясваха в компанията на нейните колежки Кали и Еми Стамболова.

Цялата парти банда се включиха в хвърлянето на салфетките, които в един момент буквално затрупаха забавляващите се и те трудно се придвижваха из сепарето.

Източник ХотАренаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза