Меню

Избрани новини

Риалити

Първо в LifeOnline! Вальо помоли Биг Брадър да нагласи резултата за да напусне в понеделник! (видео)

„Изкарайте ме… вие знаете как, аз ли да ви обяснявам…“

30 минутното пряко излъчване от Къщата, което този сезон продуцентите на „Вип Брадър“ осъществяват в полунощ в делничните дни, се оказа изпълнено с изненади, не само за зрителите, но и за самия Биг Брадър, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

След гореща молба, Кулагин беше поканен в изповедалнята за „задушевен“ разговор.

В него лакираният гримьор заяви, че повече не издържа и моли Биг Брадър да уреди напускането му в понеделник, като намекна, че това може да стане, чрез фалшифициране на зрителския вот.

Без да осъзнава, че е НА ЖИВО в момента, Кулагин се разприказва опитвайки се да убеди гласът насреща, че е наясно, че шефовете на шоуто си имат начини да държат или освобождават участниците според свое усмотрение, и че за елининациите не е от значение за кого са гласували зрителите.

Разбира се, неговият събеседник се изненада от разговора и темата, в която се опитва да го въвлече гримьорът.

Кой трябва да спечели „ВИП Брадър“ според вас?

Недосетливия Вальо обаче продължи да настоява на своето и да обяснява, че знае, че подобна машинация е възможна.

На Биг Брадър въобще не му се хареса абсурдната посока, която разговора поема и предположи, че Валентин Кулагин е изпаднал в някаква заблуда или фикция.

Тогава хасковлията с нежно сърце и железни нерви стигна до заключението, че ако иска да излезе от шоуто, то трябва да го зяви изрично и да напусне играта по собствено желание.

Суровият, но справедлив глас на всевиждащото око се опита да врзуми изнервеният Вальо, като му предложи да се оттегли в покоите си и да се отдаде на размисъл.

След прекъсването за реклама последва дълго излияние за това, че си е изиграл ролята и не може да издържа повече, че е изпълнил това, което се очаква от него и се е изчерпал.

Тези думи потвърдиха съмненията, че номерата в ръкава на дразнителя са се изчерпали и той вече истински страда от омразата, която сам навлече на главата си.

Той явно осъзнава, че да си терорист е толкова тежко, колкото и да си жертва на терор, и явно започва да се плаши от последствията, които рано или късно ще го застигнат в деня за разплата.

„В името на какво, на тия пари ли?!“, беше фразата, която преля чашата и Брадъра насреща отказа повече да продължава абсурдния диалог.

Не издържам, човешките ми сили не издържат…“, проплака Кулагин, при което Биг Брадър сложи деликатна точка на разговора, а прякото излъчване приключи поради изтекло програмно време.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза