Меню

Избрани новини

Звездите

Николета дала на заден за Брадъра заради Кулагин!

Гримьорът бил наказан с брутални извращения заради опит за изнудване?

Плеймейтката Николета Лозанова отказала да се включи в проекта „ВИП Брадър“, веднага когато научила, че Валентин Кулагин ще се кипри под един покрив с нея, научи репортер на LifeOnline.bg от свой източник.

Преди доста години двамата движеха заедно и често можеха да бъдат забелязани да делят общо сепаре по чалготеките. След това, тогава половинка на Валери Божинов, Николета прекрати внезапно контакти с Кулагин, който се превърна в нейн заклет враг.

Говори се, че дружбата им се разпаднала след като гримьорът бил изловен да рови в телефона на Валери Божинов и да си препраща информация на свое устройство. Откраднати били снимки, чатове и контакти, които Кулагин най-вероятно смятал да използва като компромати срещу звездното семейство, предполага източникът.

„Ники не понася Вальо органически. Още по време на брака си с Божинов имаше проблеми с гримьора. Валентин не пропускаше да я злепоставя и обижда пред общи познати и то в големи компании. Непрекъснато обясняваше, че е невзрачна, глупава и изтъкана от комплекси“, коментират запознати с отношенията между двамата, цитирани от седмичник.

Хасковлията се е оплаквал, че получава заплахи от анонимни лица. Още тогава той не изключвал вероятността Николета и Божинов да са автори на ругатните.

„Внимавай кой обиждаш, че ще ти отрежем пръстите, тогава ще видим как ще си държиш четката за сенки“, изпращали страховити обещания анонимните послания. Според клюкари не е изключено посланията да са от други хора, засегнати от обидите на Кулагин.  

Градска клюка обикаля масите на столичните кафенета и се разказва под сурдинка от уста на уста. Според нея, това не били само заплахи, а част от тях били изпълнени.

Маскирани завлекли Кулагин в гора, завързали го за дърво и се гаврили с него по всякакви брутални начини, като извращенията извършени с безпомощния гримьор били заснети надлежно с обещанието, че ако продължава да говори, видеата ще бъдат разпространени, носи сочната градска клюка, за която доказатества засега няма.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза