Меню

Избрани новини

Риалити

Петко запуши устата на Кулагин: „Ще те изям! Мишка! Папагал! Бояджия!“ (видео)

„Млъкни! Нали те знам къде седиш в моето заведение, зад колоната!“

Собственикът на фолк клуб в студентски град Петко Димитров е първият съквартирант във „ВИП Брадър“, който успя да постави устатия Валентин Кулагин на мястото му, видя репортер на LifeOnline.bg.

Зрителите станаха свидетели на провокацията, в която Вальо се опита да забърка Петко.

По време на лайфа за номинациите „Очи в очи“, пререканията между алфа мъжкаря и нежния напудреняк ескалираха до нови висини. След номинациите на Петко, който зачеса безполовия индивид в чорапогащник заради нешрекъснатите му подмятания и реплики.

Думите, които цяла България чу, след номинацията сигурно още кънтят в ушите на хасковлията с руски корени.

„Айде млъкни, не ми говори за моето заведение. Нали те знам къде седиш. Ей там в дъното зад колоната, мишка…“, с остър тон Петко даде да се разбере, че вече му е дошло до гуша от безпочвеното дуене на самохвалкото с нечовешко его без покритие.

Думите бяха предизвикани от забележка на Валентин Кулагин, който с типичната си безпардонност се обърна към бизнесмена – „Така ще говориш в твоето заведение! Това не е твоето заведение, така че не ми говори така!“.

Като в отговор получи „Мълчи, че ще те изям! Папагал!“.

Именно изказването на Кулагин беше капката, която накара чашата на Петковото търпение да прелее и той реши, че е крайно време да запуши голямата гримьорска уста.

В крайна сметка, бояджията беше унизен, а скоро изпадна и в истинско звездно затъмнение след като всички звезди започнаха да го игнорират и да не обръщат внимание на запененото му пелтечене.

Свидетели на случки от нощният живот на столицата споделиха пред репортер на LifeOnline.bg, че "папагалът", за който говори Петко не веднъж е гонен от клубове, а в много от тях има забрана да влиза след изцепките му. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза