Меню

Избрани новини

Риалити

Изкарват Веселин Плачков по спешност от Къщата, Мариана Попова ражда

Утре планирано певицата ще роди момиченце

Актьорът Веселин Плачков ще наруши строгите правила на Къщата на „ВИП Брадър”, за да присъства на раждането на своето дете от Мариана Попова.

Екранният Васил Левски е договорил ексклузивното си излизане с екипа на формата, научи репортер на LifeOnline.bg

Плачков сам призна, че ще става татко по-рано пред своите съквартиранти, а неговата половинка потвърди: „Веселин ще е до мен по време на раждането. Ще излезе за малко от къщата, разбрал се е с продуцентите”.

Бившата изгора на президента Първанов е „самотна майка“ от десетина дни, но за планираното раждане ще се събере с бащата на бъдещата си дъщеря.

Тя живее в чисто нова къща край село в Казанлък, където довършва последните детайли от обзавеждането на детската стая.
Жилището на най-новия член на семейството отдавна е боядисано и обзаведено и го очаква. А бъдещата майка и мъжът й са напълно готови за появата на малката госпожица на бял свят.

Певицата побърза да успокои притеснените фенове:

Не съм самотна. Винаги има някой с мен. Тайно се надявам Веселин да излезе по-скоро от „ВИП Брадър”, но все пак му стискам палци за победата. Гледам го всяка вечер. Той влезе вътре, защото сам е преценил”, описва готовността си да стане майка Мариана.

Певицата също има немалък опит с шоуто. Преди няколко години тя игра във формата и участва в един от най-силните сезон на предаването и дори се сгоди за предишния си приятел Ханес.
„Казах му всичко, което аз усетих в предаването. Играта е строго индивидуална. Дадох му напътствия. „ВИП Брадър” е отборна игра”, допълва Попова.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати