Меню

Избрани новини

Риалити

Петте лъжи, които Валентин Кулагин изрече с лекота във Vip Brother!

Да казваш какво мислиш за другите и да лъжеш факти за себе си не те прави искрен, а просто безпардонен лицемер

Най-омразният съквартирант в историята на Вип Брадър е Валентин Кулагин. До това заключение може да се стигне след като той успя да натрупа рекорден брой номинации.

Той обаче предизвиква негативни чувства и у зрителите, които имаха възможност да изразят неприязънта си, която изпитват към русия му перчем.

В състоялата се вчера „Поща на номинираните“ , той беше попитан от Лора Караджова: „Сигурен ли си, че през по-голяма част от ежедневието си, не лъжеш? “. Разбира се номинираният не си призна лъжите, които е изрекъл.

За малкото дни, от както е в Къщата, Вальо беше изловен от читателите на LifeOnline.bg в поредица лъжи, които бяха сведени до наше знание от наблюдателни читатели.

Не съм гримирал без пари!

Това не отговаря на истината, самата Диона разкри, че Вальо я е търсил за да я гримира, дори без да й иска пари. Разбира се, безочливо Кулагин отрече, но по късно репортер на LifeOnline.bg научи, че и други са се възползвали от услугите му про-боно.

Не съм ходил в Сингапур!

Това твърдение хасковския женчо изказа по време на поредното си пререкание с някой от всички съквартиранти, още в началото на сезона на Вип Брадър. Проста проверка в Инстаграм акаунта на Кулагин показва, че той се е отбелязвал от екваториалната островна държава.

Ако това всъщност е само „шега“, означава, че той лъже потребителите си от своя профил, къде споделя и много от „работите“ си върху женски лица.

Гримирал съм най-известните звезди!

Това е нещо, което лесно може да се провери, защото обикновено, всеки се хвали със звездите, които е гримирал. В социалните мрежи обаче не виждаме много фотоси на гримьора с негови известни клиенти.

Не съм правил секс за пари!

Това твърдение на скандалния съквартирант LifeOnline.bg обори преди време, след като представи разказа на български емигрант, който приютил Валентин в Милано.

Припомнете си, че той разказа как гостенина му си уговарял срещи с мъже срещу заплащане.

Аз съм най-добрият гримьор!

Според Валентин Кулагин, той е най-добрият в бранша, защото абитуриентките и булките, които е накиприл са му пратили благодарствено съобщение с възхваляващи тиради.

Всичко съм постигнал сам, без чужда помощ!

Упс, май станаха шест, а ако добавим и „Не съм спал с българин…“ бройката се увеличава.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати