Меню

Избрани новини

Пикантерии

Разпутин и Казанова! Ванко 1 и Петко Димитров – баджанаци! Хвалят се с общо 2000 бройки

Рапърът разкри бурно минало

Пловдивският Казанова Иван Главчев, известен с прякора си Ванко 1 и неговият приятел в Къщата на Биг Брадър Петко Димитров, се оказаха с безкрайно дълъг списък от интимни постижения.

Ванко се похвали с огромния си опит с нежния пол по време на последната мисия на съквартирантите във "ВИП Брадър". 

В нея те трябваше да излъчат този сред тях, който е преспал с най-много жени.

"Аз в младините си знам ли какво съм правил. Откровен съм, наистина съм бил с много, много, много жени - стотици, може и хиляди... С Петко като бяхме млади, много баджанаци сме били", чистосърдечно си призна 43-годишният Ванко. 

Звездите в Къщата имаха колебания дали той е най-големият женкар или Петко Димитров, но в крайна сметка посочиха рапъра. Той пък изобщо не смути от това, даже гордо се качи на стълбичката.

Петко, който беше в изповедалнята и заедно с Божана трябваше да познае какво са отговорили съквартирантите, разсъждаваше на глас:

Или е Ванко… или… съм аз. И аз не съм за подценяване! Всеки е имал някакво минало преди да се обвърже.“, продължи да брои на глас бизнесменът, който би могъл да засенчи и Разпутин по брой покорени женски сърца.

Ванко 1 е семеен, с три деца - момиче Ивана и две момчета. За съпругата си той се ожени, докато излежаваше присъда за сводничество в затвора, за да може да му идва по-често на свиждане, припомня ПИК.

Петко Димитров е женен за танцьорката Яна, с която се запознаха по време на участието си в танцувален риалити формат. Двамата имат две деца.

Преди Яна, Петко е бил женен за водещата Мария Игнатова, от връзката си с нея има син. Друга известна негова приятелка е Преслава, научи репортер на LIfeOnline.bg, след като се порови в миналото на Петко.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза