Меню

Избрани новини

Риалити

Масов бой! Трима съквартиранти са изведени принудително от Къщата на Биг Брадър (видео)

Готвачката, актьорът и гримьорчето са наказани заради насилие един над друг

След бурните скандали в Къщата на ВИП Брадър, за които вече LifeOnline.bg ви разказа и последвалите „физически съприкосновения“, снощи Биг Брадър, реши, че заради това, че Веселин Плачков хвана за гушата гримьора, затова, че той от своя страна натри чиния с риба и броколи в муцуната на Божана, а тя преди това го провокира и тримата са нарушили правилата в Къщата и трябва да бъдат изгонени.

Повечето от инцидентите са в следствие на груби провокации от вечния дразнител Валентин Кулагин, а гладът и орязаният бюджет на съквартирантите опънаха докрай нервите на всички.

Хасковлията, който изпадна в тотална изолация заради постоянните си заядливи подмятания, спретна грозна сцена. Самовлюбеният Кулагин налетя в банята на Божана и й навря в лицето сьомгата, която трябваше да му бъде за вечеря. Обидена и гневна, тя излетя с викове и поиска среща с Биг Брадър.

Мъжете в Къщата скочиха в защита на Божана. Въргалът се размина на косъм. 

"Не си заслужава заради него да загубите играта! Оставете го, всички видяха какъв е", спряха ги Ваня, Мира и Диона.

Мрънкащият Кулагин продължи с капризите и демонстрациите си. Нещо повече - поиска адвокат, защото му се нарушавали правата. Не можел да спи спокойно, да си почива и бил подложен на непрекъснат тормоз.

Вместо да получи адвокатска защита, коафьорът бе подложен на кръстосан разпит от Биг Брадър, пред когото не призна нито едно от провиненията си към съквартирантите. 

В крайна сметка винаги справедливия домакин на Къщата отсъди соломоновски и изгони от Къщата скандалджиите Кулагин, Божана и Веселин Плачков.

Това обаче беше за пред съквартирантите, в изповедалнята вече изгонените получиха шанс да се реабилитират в психодиспансера на Къщата в Нови хан, където ще преминат поредица от тестове и игри под ръководството на психиатър.

След като продуцентите изкараха провинилите се съквартиранти, на останалите им се наложи да си направят светкавични номинации.

Най-мразена се оказа Розмари, която беше опора за Кулагин през играта досега. Другите номинирани са Диона, Петко, Наско, Ева и Стефан.

Валентин Кулагин влиза в лудницата, номинираните са Ева, Диона, Петко, Наско, Стефан и РозмариКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза