Меню

Избрани новини

Риалити

Селски Бек! След като не му „стана“, Ричи номинира приятелката си Рози (видео)

Според Ричард Величков, мястото на жената е пред котлона и тиганите

Мадан може да се гордее! От там е успял да се измъкне „чудесно“ възпитан в унисон с османския манталитет млад мъж.

След като Ричард Величков показа закоравели и назадничави представи за семейството и отношенията жена - мъж (според него мястото на жената е в кухнята, п.а.), снощи стана ясно, че уважението към нежната половинка за него се състои само в това да я издържаш, а тя да ти готви и да си вдига краката за да освободиш напрежението.

При това не е задължително да я харесваш, просто да има там някаква жена.

Вчера бе показано как на Ричард му се отдаде някаква възможност да се отърка в седалището на съквартирантката Розмари Тишер (благодарение на мисия, те спят в едно легло, б.а.), но всичко продължи много кратко - колкото да освободи напрежението, видя репортер на LIfeOnline.bg.

Лекият петинг, на който зрителите станаха свидетели, свърши без хепи енд.

Рози беше налазена страстно в ранни зори от маданския сваляч. В просъницата тя остави палавите ръчички с къси пръстчета да шетат по тялото й, и като че ли в началото й хареса.  

Нисичкият жребец с размери на пони обаче си остана само с първа база и няколко целувки.

За голямо съжаление на редакторите до истински секс така и не се стигна.

Наблюдателни зрители, които прегледали записите внимателно няколко пъти, смятат, че преждевременна еякулация е попречила „проникването“ да бъде осъществено.

Според тях Величков въобще не е „велик“ и е оцапал гащите още на първата минутка.

Самият той, по детски чисто си призна в изповедалнята, че не е стигнал до трета база, тоест секс не е имало, а мъжкото му его е силно накърнено.

Колеги на Рич, които са запознати с последиците от употребата на анаболи и други химикали за мускули пък смятат, че всъщност младият мъж от Мадан въобще не успял да напълни малкия си орган с кръв.

По-простичко казано, „патето“ на Ричард не подскочило при допира до женска плът. То си останало да спи свито, а напъните на фитнесджията били само за да се направи на мачо и да си докаже, че може да покори всяко момиче, смятат запознати със сексуалните навици на съквартиранта.

От своя страна, Розмари, която уж си има гадже в Германия, омаловажи случилото се, и каза, че те така си се закачали.

След креватния си провал, съквартирантът се озлоби срещу моделката и номинира господарката си Розмари, чиято прислужница е той в поставената от Брадъра мисия..

Номинирани за изгонване в момента са Валентин, който от самото начало е най-мразеният участник, Ева от Тоника и готвачката Божана.

С поведението и острите думи към съквартирантите, гримьорът може да се похвали с осем негативни вота. Певицата и мастършефката имат съответно по четири и пет номинации заради различните конфликти - Ева с Мира, а Божана с Ваня Костова.

Самите Розмари и Ваня бяха номинирани от двама, а Стефан, Петко и Лора получиха по една точка.

Наско Колев, Мира Добрева и Папи Ханс не бяха номинирани, а Ричард бе защитен от щит.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза