Меню

Избрани новини

Риалити

Ричи от Мадан вдигна палатката пред Розмари! Брадъра ги сложи да спят заедно (пикантни кадри)

Докога сексът в Къщата ще е мираж?

Сексуалното въздържание в Къщата на "ВИП брадър" започва да "избива" и е на път да изригне като тапа от шампанско.

Загорелият мадански бек с британско име, мечтаещ да стане милионер, не издържа и със селска свалка подхвана манекенката Розмари с "невинен" масаж, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Опитът да стигне "първа база" се случи пред погледите на Наско и Папи, които веднага обсъдиха начина, по който Ричард Величков бройка полунемкинята. 

Методите на Ричко много напомняха на използваните от родните гларуси при ухажването на полски туристки по Черноморието през времето на студената война.

Ричи демонстрира свалячески техники популярни в Мадан

"То са едни свалки: "Рожбе", "душичко"... Някаква такава смешна история", коментира Папи Ханс. 

"Как мислиш, колко процента има шанс да я забие", попита го Наско.

"0,000", категоричен беше Папи. "Тя си пада по интелектуалци, които могат да й замаят главата", добави Наско.

В същото време обаче на двора, под лъчите на топлото септемврийско слънце Ричард продължи с масажа на Рози, която невинно протягаше ръка към чатала на назобения Мистър София.

Гларус и немска туристка, тоталитарна идилия

"Хубаво ли ти е?", попита нежно той, опипвайки раменете на красавицата и добави с мъркащ глас: "Ох, то на теб всичко ти е хубаво".

Дори и с невъоръжено око се видя, че "малкият палавник" на Ричард беше на същото мнение.

Макар и малък, той явно беше надигнал глава под шортите донесени във ВИП Брадър чак от Мадан и никак не искаше да мирува.

Ричард "вдигна палатката"

Брадъра повиши напрежението в слабините на Ричард още повече след като го разпредели да бъде нейн прислужник, заради мисията Мадан и Мюнхен се събират в едно легло и само всевиждащото око на Биг Брадър знае как Величков е освободил напрежението...

Дали се случва нещо наистина или всичко е само "пунт и пластика", защото запознати твърдят, че Ричард е биз-бизе с шефа си в реалния живот извън Къщата.

Предстои да видим къде е истината - докато едни се тюхкат за поскъпването на парното, други са като хипнотизирани пред новите интриги в Брадъра, коментират колегите от ПИК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза