Меню

Избрани новини

Клюкарник

Фото на Ричард от Мадан ще ви шокира! Как е изглеждал фитнес инструктора преди да се назоби?! (снимка)

До преди няколко години мусколягата бил кожа и кости

Мускули, идеално изваяно тяло, модерна прическа и стайлинг – нищо от това няма да видите в Ричард Величков преди 8 години, писа ХотАрена.

Изданието публикува неизвестна снимка на актуалният Мистър София от времето, когато фитнес залата е била непозната зона за Ричард, а бодибилдингът – само мокър сън.

На фотоса Ричард Величков от Мадан позира заедно със своята сестра Елизабет по време на абитуриентския й бал. 16-годишният ученик изглежда коренно различно, ризата му виси като подарена на хилавото му тяло.

Според информацията за него, той започва да работи върху физиката си едва след като навършва 20 години.

Ричард Величков преди и след анаболите и стероидите

В личния си сайт Ричард уверява, че дължи перфектните си форми единствено на билкови добавки.

Специалисти в сферата на бодибилдинга обаче са категорични, че за толкова кратко време подобни резултати могат да се постигнат само чрез анаболи и стероиди.

За съжаление, страничните ефекти при използването на подобни субстанции сериозно могат да увредят здравето.

Припомнете си, че Ричард Величков спечели спорно титлата „Мистър София“, след конкурса беше обвинен, че се е сдобил с лентата след като заплатил победата си с три хиляди лева. Твърденията заяви в ефир негов подгласник в конкурса.

В Къщата на Биг Брадър той разказа за амбициите си до две години да стане милионер. В плановете му влиза построяването на жилищна сграда, а с разпродаването й то се надява да се сдобие поне с първия си милион. След това той щял да мисли за жени, деца и семейство.

Източник ХотАренаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза