Меню

Избрани новини

Пикантерии

„София ден и нощ“ - Митака се върна към стария занаят на Миконос (горещи снимки)

Въртял масажи на богати клиенти

Мускулягата Кристиян Кирилов, който е известен сред подрастващите като Митко от „София ден и нощ“, се е завърнал към старите си занимания, които практикуваше преди да стане известен на гръцкия остров Миконос, научи репортер на LifeOnline.bg.

Преди да се добере до така бленуваната известност, той дълги години работи като „масажист“ на острова на богатите и красивите.

Митака в началото на кариерата на масажист

От нежно момче Крис бързо се превръща в мускулест мъжага, а тялото му е обсипано с татуси.

Злите езици разнасят, че на Миконос освен масажи, Крис е давал много повече на клиентите си, които били все от мъжки пол, а в замяна на услугите му се отплащали щедро.

По мъжките плажове на Миконос

Явно ниските хонорари от участието в нискобюджетната поредица са принудили Кирилов да се върне за месец - два към по-доходоносния бизнес с „масажи.

Митака“ явно не се срамува от заниманията си, защото реши да се похвали със серия разголени снимки от мястото където се подвизава.

Обратно в занаята

Той написа в социалните мрежи и житейската си философия: „Решението на всички проблеми е морето“.

Островът на разврата, както още наричат Миконос е известен като сборен пункт за най-богатите хомосексуалисти, а какъв по-притегателен център за златотърсачите от този малък гей рай.

Митака само по бельо, рекламира бизнеса с масажите

Припомнете си, че преди време в мрежата изплуваха голи снимки на Кристиян от времето когато е бил нежно голобрадо момче.

Появи се и кадър заснет именно на гръцкия остров, на който „звездата“ е дибидюс и явно е направен за да рекламира „масажите“ му.

Скандални голи снимки на Митака от "София ден и нощ" се появиха в мрежатаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати