Меню

Избрани новини

Клюкарник

Ричи опасно близък с нежни мъже – рекламирал услугите си с голи снимки! Заможни „меки китки“ сбъдват мечтите младежа от Мадан

Богаташ от „левия фронт“ налапал въдицата и купил титлата „Мистър София“ за три бона

Набеденият за фитнес инструктор Ричард Величков го раздава голям мачо в къщата на „ВИП Брадър” на фона на Валентин Кулагин и Константин Трендафилов, но всъщност дължи успеха си на богати „меки китки“, носи градската клюка.

Столичен седмичник пише, че Ричи от Мадан е муза на мнозина хомосексуални, на един от които дължи и титлата си от конкурса „Мистър София”.

Както LifeOnline.bg писа, след като грабна короната на слабо известния конкурс, подгласник на настоящия ВИП излезе в национален ефир и разкри, че Величков е платил титлата с 3000 лева.

Източник на ХотАрена потвърди слуховете, че титлата е уредена, но добавят и пикантна подробност – не Ричард, а бизнесмен на средна възраст, е извадил солидната сума. Апропо, според изданието, самият организатор на конкурса бил виден столичен гей, макар да не успял да се облажи с инструктора.

Мечтаещият да стане милионер започнал да инспирира платежоспособни господа още като дошъл в София преди няколко години. Повечето му клиенти са именно хомосексуални, а сред защитниците му във „ВИП Брадър” преди дни цъфна и гримьора Цецо Андреев, за когото едва ли е нужно да уточняваме каквото и да било.

Не знам дали Ричи спи с мъже, но определено се възползва от техния интерес към него. Той се държи като типична златотърсачка – усмихва им се, демонстративно флиртува с тях, не отказва да го черпят с протеинов шейк. Често им дава надежди за нещо повече. Ежедневно в залата идват поне по десетина почитатели на мъжката красота, които търсят именно него. Май наистина ще стане милионер до 2 години, ама не с труд и акъл”, смеят се колеги на Величков от залата, в която работи – „Пулс”.

Като доказателство точно навреме идват и голи снимки на Ричи, до които се добра репортер на LifeOnline.bg.

Ричард Величков рекламира "услугите" си с голи снимки

На един от кадрите се вижда нещо малко което стърчи в боксерките на назобеното момче, на друг той е чисто гол и уж рекламира някакви химии, истината обаче май е че рекламира себе си, а фотото като че ли е направено с цел да дразни именно сетивата и да развихря мръсните фантазии на богатите чичковци.

Самият Ричи призна в Къщата, че никога не е имал сериозна приятелка. Причината била, че тя щяла да го разсейва от заветната му мечта да стане богат мъж. Той разказа, че възнамерява да се задоми чак когато стане милионер.

Някой беше подметнал, че Ричард е жиголо... не ни се вярва... но чудесно ще вдъхнови повече участници ако се включи в гей парада.

Ричард Величков е "мъжка плеймейтка" според Кристина ПатрашковаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза