Меню

Избрани новини

Клюкарник

Жиголо! Благо Джизъса плющи Гери – Никол за пари?

Набожния сваляч си признал, че не я харесва сексуално

Не се знае от кога точно бившият футболист Благой Георгиев – Джизъса е интимен с тийнсензацията Гери-Никол, този факт не може да бъде подлаган на съмнение поне от три месеца насам.

Набожния сваляч, който е баща на три деца от две различни жени и неотдавна приключи брака си с рускинята Есмер Омерова, беше забелязван редовно в залата по време на изявите на певицата в „Като две капки вода“.

Съседи на Гери-Никол в тузарския столичен комплекс пък наскоро разказаха, че Благо се е нанесъл в луксозния й апартамент.

„Откакто са заедно, тя го издържа. Бившата го ошушка до стотинка и докара до фалит“, коментират запознати с финансовото състояние на Благой.

Есмер го одрусала със сериозна издръжка и стопила банковите му сметки, ала оправният Благо бързо се ориентирал в обстановката и налазил Гери-Никол.

Известно е, че певицата има заможни родители, благодарение на които поддържа висок стандарт на живот, та той съзрял в нейно лице идеалната мишена.

На сладкодумния спортист не му отнело много време да омае 19-годишната изпълнителка и умело се възползвал от щедростта й.

Хора от обкръжението на Джизъса твърдят, че той плащал всичките си сметки с кредитната карта на Яката Дупара, купувал си скъпи дизайнерски дрехи за нейна сметка и я убеждавал да отидат на екзотична лятна почивка в луксозен курорт, естествено пак на нейни разноски, пише Secret.bg.

„Благо наистина живее на неин гръб. Ако Гери-Никол го зареже, вероятно ще потърси друга заможна дама, която да го издържа“, коментират близки до него.

Въпреки, че Гери и Благо крият връзката си нейните родители разбрали за връзката й с 36-годишния бивш футболист от медиите и не били никак очаровани от този факт.

Баща й Николай Георгиев бил твърдо решен да пропъди Джизъса от апартамента на щерка си, а майка й Ирена се притеснявала, че плейбоят ще повлияе негативно на кариерата й.

Те опитали да говорят с нея, ала певицата се постарала да ги убеди, че няма повод за притеснение.

До ушите на родителите на младата изпълнителка обаче достигнали грозни слухове – че Благо обяснявал на свои приятели, че не харесвал сексуално Гери-Никол, но му трябвали пари.

Същевременно той си имал две-три мацки по негов тип, с които редовно се виждал.

Източник Secret.bg

Есмер и БлагоКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати