Меню

Избрани новини

Пикантерии

Пак се разгониха! Данчо на Ангелина от Козарско пусна поредно мръсно клипче (видео)

След поредицата от мръсни филмчета, дойде ред на нова провокация

Най-големите палавници в родното уеб пространство Йордан Йорданов и Анджелина Атанасова не спират с провокациите.

След като преди няколко месеца плеймейтката и бившият футболист пуснаха поредица от клипчета, в които показват креватните си подвизи в Инстаграм и се добиха кратка национална популярност, настоящият безработен модел реши да припомни на аудиторията за съществуването си, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

За разлика от тяхното домашно видео, поредното "стори" показва Джаки в акция.

Това е кучето на двойката, а на 10 секундното клипче се вижда как то се опитва да се чифтоса с голяма плюшена мечка. Животинчето е объркано, но все пак се опитва да намери утеха, както стопаните му най-вероятно често правят.

Припомнете си, че плеймейтката Ангелина от пазарджишкото село Козарско и фитнес моделът Йордан Йорданов от Стара Загора се опитаха да пробият в родния шоубизнес като модели, артисти, изпълнители, но в крайна сметка, постиженията им се ограничиха само до грозната слава на сексуални обекти срещу заплащане.

Ангелинка се пробва да пропее, а Данчо да се добере до световния моден подиум, най-големият им успех засега е участие в чалга клипове на Деси Слава и Джордан, календари и домашните филмчета ротиращи все още в сайтовете за възрастни, за чиято поява първо съобщи LifeOnline.bg.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза