Меню

Избрани новини

Пикантерии

Атанас Колев познавал Мира отпреди „ВИП Брадър“, падал си по нея от малък!

Крие ли платоническа любов бившият спортист

Младият талант Атанас Колев се познавал доста отдавна с водещата Мира Добрева, забеляза репортер на LIfeOnline.bg.

Двамата се запознали още преди време когато заедно участвали в следобедното уикенд шоу на bTV „Мармалад“. Още тогава галантния младеж отбелязал, че много харесва лъчезарната телевизионна водеща.

Според някои жълти вестници, той не само я харесвал, а направо сериозно бил хлътнал по Мира Добрева, и то доста преди да прекрачи прага на най-известната къща у нас.

След като наскоро редакторите на Биг Брадър показаха на зрителя как бъдещият гинеколог все по-често скъсява дестинацията към чаровната журналистка, жълтите медии спекулират, че са разкрили истинските мотиви за това.

Рапърът си падал по красивата блондинка от години и дори връзката с вече бившата му изгора Мария Илиева, не успяла да потуши тази страст, твърди негов приятел.

Наско и Мира гостуват заедно в Мармалад по bTV

Той е от мъжете, които си падат по по-големи жени. А и не е трудно човек да хареса жена като Мира Добрева“, споделя още той. И добавя, че увлечението на Колев по по-зрелите жени никак не е случайно.

„За него е важно да има какво да си каже с този човек. Да има какво да  научи от него, а с по-младите увеличава само  бройката на купоните и нощния живот“.

Въпреки че Мира е по-голяма от Наско с цели 24 години, очевидно това ни най-малко не спира мераците на варненеца. За съжаление на Колев, телевизионерката от години е щастливо омъжена за режисьора Жоро Торнев, което превръща любовта му към нея чисто платоническа.

Всъщност още с влизането си в Къщата на „ВИП Брадър“, щом я видя, Наско Колев показа огромна симпатия към журналистката. А наскоро видяхме как седна до нея и започна да й обяснява колко много се радва, че са се засекли в един и същи сезон на шоуто, защото я намирал за прекрасен човек, който го изпълва с енергия.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати