Меню

Избрани новини

Риалити

Кулагин - персона нон грата в столичните клубове! Ето как затвори вратите пред себе си

Валентин опита да подразни Петко, той обаче му се надсмя

Съквартирантът в Къщата на Биг Брадър Валентин Кулагин затвори вратите на всички столични заведения за своята личност без да иска, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Без да осъзнава последствията, които го очакват той нападна едно от най-емблематичните имена в нощна София - Петко Димитров.

След бърза словесна престрелка от типа „Ходи си лягай! – Ти не миказвай какво да правя!“, Петко припомни позорен момент от житието на хасковския паун - "Затова са те пребили целия вход където живееш...".

Гримьорът, който и кръв да плюе пак ще отвърне изсъска с високопарен тон:

"Стига с тези пребивания вече, не сме 90-та година. Дръжте се малко по-сериозно!", а Петко си представи меката китка в казармата и прихна да се смее и го довърши с думите - "Повярвай ми, ти си най-фалшивото нещо! От косата ти до куфара...".

Както вече е известно обаче, езикът на Вальо често изпреварва дейността на мозъка му, и той направи най-голямата си грешка като захапа тема от миналото на бизнесмена:

"Така да бъде... Добре, че ти си по-истински! Само да ти кажа, че аз когато съм ги носил тези куфари и тези дрехи, ти беше Петко Паркинга и паркираше колите на моите приятели. И съм носил скъпи дрехи и обувки, които ти днес още не можеш да носиш.".

Последното изказване на изнежения хасковлия със сигурност е жегнало Петко, но той се оттегли с хумор от ситуацията.

Острият изказ на Кулагин обаче със сигурност занапред ще го държи далече от входните врати на заведенията, не само на тези управлявани от Петко Димитров, но и почти всички останали.

Междувременно потребители изровиха снимка на Валентин, която го показва да пазарува от магазин за дрехи втора употреба.

Валентин Кулагин - втора употребаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати