Меню

Избрани новини

Пикантерии

На голо и без задръжки! Галена забрави бикините си в Обзор (пикантни снимки)

Снимка: Anno Domini /Обзор

Новата „Без бельо“ мода е обхванала лекия жанр и почитателките му

Лятото е сезонът, в който хормоните кипят, дрехите падат, жените се разголват, а мъжете показват мускули по плажа, ако разбира се са успели да се напомпат през зимата.

Цялата тази голотия логично е по плажовете, но една чалга певица я пренесе и в клубовете… и то буквално, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Немирната Галена за пореден път показа, че няма никакви задръжки и се появи на сцената на клуб „Anno Domini“ без бельо. Макар и да беше с дълга пола, цепките на дрехата ясно показваха, че изпълнителката на „Дай ми любов“ е забравила една важна подробност, а именно да си обуе гащичките.

Липсата на поне малко парче плат около звездните гениталии не убягна на гостите в нощното заведение и настрви мъжете, а жените накара да завиждат.

Тинейджърите пък нервно надничаха и се опитваха да видят повече отколкото е възможно по време концерт.

ОЩЕ СНИМКИ НА ГАЛЕНА БЕЗ БЕЛЬО ТУК!

Галена забавлява фенове в Обзор без гащички

Жадните за музика посетители получиха много повече – истинско зрелище и то не какво да е, а изпълнено със сексапил.

Обграден от изпиващи погледи, ходещият оргазъм Галена се раздаде като в продължение на два часа пя, танцува, шегува се и пи шотове с полудялата публика в Обзор.

Оказа се обаче, че не само Галена се развява по без гащи, репортер на LifeOnline.bg се натъкана на снимка от същата вечер, на която поп фолкаджийката позира редом до друга дама, която също е излязла с проветриво облекло на голо.

Галена и почитателка без бельо

Явно дибидюс модата е обхванала не само сцената, но и сепаретата на заведенията.

Междувременно както вече нашата медия съобщи на 20 юли към музикалните си изяви се завръща и певицата  Емилия. След като беше почти два месеца в траур заради смъртта  на доведения си син Феди, звездата на Пайнер ще изнесе първото си клубно участие в “Anno Domini”.

Завръщането на Емилия съвпада с рождения ден на култовото заведение. Събитието ще уважат и известните парти лъвици Ася Капчикова, Елза Парини и Гери Дончева.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати