Меню

Избрани новини

Пикантерии

Ненаситницата Рени в критическата: „Искам бебе!“ (видео)

Разгонена и незадоволена, така бихме описали застаряващата певица в новия й клип

Годинките си казват своето и явно силно притесняват фолк певицата Рени, която не иска да остарява, въпреки, че е на прага на биологичния и творчески климактериум, констатираме от LifeOnline.bg.

За едното, доказателство  са странните за възрастта й разголени снимки от бани, вани и плажове.

За второто, очевидно идват нелепите й опити да се върне на музикалния небосклон, от който отдавна е залязла.

Общата събирателна между двете е критичният пик, апотеоз на музикалното и сексуално безсилие на певицата, наречено „Искам бебе“.

Призивът идващ като безпомощен вик на самота, е под формата песен с видео клип.

Щенията за последно зачеване (разбирай последен полов акт, б.ред.), на Рени са описани с текст (автори Есил Дюран и Петя Радева), който може да умили и най-заклетия чалга фен и да го върне към ерата на „Бял мерцедес“.

За капак в клипа (заснет от Христо Порязов и Радослав Георгиев) са събрани малчугани, за които се чудим статисти ли са или синове на изпълнителката. Изключая брадатия левент в стил „Ламбър секс“, всичко друго наоколо едва вчера е било на бала си.

„Лентата“, в която Ренито се явява с перука, е запечатала дивия сексуален глад обхванал възрастна шефка с вид на гимназиална учителка в работната атмосфера на офиса.

В един момент, разпръснатите от нея феромони завладяват куцо, кьораво и сакато наоколо.

Дрехите са разкъсани, задръжките също, и младо и старо, без значение на пол и сексуалност, се е нахвърлило върху жадната за „бебе“ певачица.

Невръстните момичета и момчета я пипат, мачкат, скубят и дърпат - след тази оргия, няма как някой да не е заченал, но едва ли това е била певицата.

Следвайки сюжетната линия на историята разказана във видеото, разбираме, че по време на вакханалията, Рени не е получила позитивен резултат от теста за бременност, или просто не е задоволена, защото обладаването продължава с нова сила в някакъв коридор. Viva Виагра!

Тъкмо наивно се надяваме, че преди менопаузата вече би трябвало да е заченала, след толкова опити и да се е успокоила, когато нещата вземат нов развой.

Локацията се премества от коридор в лимузина, където ламбъра се вози, но ненадейно, като че ли в движение, нимфата Рени се появява вътре и очевидно все още е в овулация.

Като казваме нимфа, нямаме предвид нимфоманка… въпреки всичко случило се досега. Сравнението идва от облеклото на певицата, която след като разкъса и захвърли бизнес ансамбълчето, вече е по нещо средно между бяла нощница и чаршаф след първа брачна нощ, само че без петното…

Така облечена, Рени се нахвърля на бедното ококорено момче в последен опит да забременее, но изражението й показва, че зачеването й е последна грижа, явно се интересува само акта.

Статиста с брадата изглежда изплашен, но няма как да избяга – намира се в движеща се кола с разгонена насреща жена.

Момчета помагайте, Рени иска бебе… каквото и да означава това!

Нищо лично, много ни е сладка и се забавляваме с нея!Коментари (1)

Възмутен Аман от хора с толкова свободно време като автора на това есе. Вие им благодарете на тези хора, защото на тях дължите стотинките, които изкарвате.
18.07.2018 01:53 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати