Меню

Избрани новини

Пикантерии

От трън та на глог! Джулиана Гани си хвана друг гладен за слава инструкторчо (снимки)

Новата тръпка на силиконката имал съмнително минало

Джулиана Гани едва обяви, че се развежда и вече показа новия мъж до себе си без да губи време, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Само преди ден тя изхвърли багажа на съпруга си фитнес инструктора Станимир Ташев и вече "Мис Силикон" показа поредното си завоевание. 

Вчера булка Джулка обясни, че за деветте месеца брак е открила, че мъжът й не е това, което е очаквала и го натири като мръсно коте.

И вместо да се захване с някой богаташ или пък обикновен продавач в „Глобул“, почитателката на мускулите скочи от трън та на глог.

Оказва се, че любовника на бившата госпожа Ташева е също фитнес инструктор и то със съмнителна слава.

Новата тръпка на Джулиана крие много тайни от миналото си, шушукат запознати фитнес маниацимежду сериите, сменяйки лежанката с тренажора.

За бившия шампион по класически културизъм Илиян Найденов се говори, че в зората на кариерата му, нуждата от пари за добавки го карала да изпълнява похотливите желания на заможни дами и господа.

Клиентела той намирал в специализирани сайтове, където имал регистрации и щедро разпращал свои разголени фотоси с гащи и без гащи.

До някои от най-скромните кадри се добра и репортер на LifeOnline.bg.

За да е всичко по-дискретно и да не се разчува какви ги върши за да постигне мечтата си, мусколягата търсел клиенти в чужбина и най-често в южната ни съседка, писа преди време Secret.bg.

Вчера пред ПИК Джулиана призна, че лично тя е подала молбата за развод. Той идва по-малко от година след сватбата й с Ташев.

След развода Станимир смята да напусне страната и да се установи при семейството си в Лондон.

Дали Гани е наясно със съмнителната мъжественост и минало на ескорт на актуалната си любов можем само да гадаем.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати