Меню

Избрани новини

Звездите

Мулти оргазъм! Жената на Уил Смит пристрастена към секса - свършвала по 5 пъти на ден

Признанието, че била пристрастена към секса дойде в ефир

Атрисата Джейда Пинкет Смит призна, че като по-млада се борила със зависимостта си от секса.

Тази своя изповед, съпругата на Уил Смит направи по време на шоуто си "Red Table Talk", което се излъчва по "Facebook Watch".

"Мислех, че всеки проблем може да бъде решен със секс. В един момент просто си казах: Стига! Получаваш по пет оргазма на ден", споделя звездата от "Палави мамчета".

Тя е категорична, че е склонна към развиването на зависимости - не само към еротичните преживявания, но и към алкохола и дори упражненията във фитнеса.

"Винаги внимавам да не се обсебвам прекалено много. Не е важно какво правиш, а как и защо го правиш", съветва още актрисата, която ще видим и в третия филм от поредицата на Джерард Бътлър "Код: Ел Ей", голяма част от снимките към който се проведоха в София.

Сюжетът на филма ще позиционира таен агент Майк Банинг (Бътлър) в самолет сред пасажерите на който има терористи.

След като на два пъти (в "Код: Олимп" и "Код: Лондон") брани живота на президента, в последния филм от франчайза именно той ще се превърне в мишена на агресорите.

Начело на Белия дом в режисирания от Рик Роман Во филм се очаква да застане Морган Фрийман след оттеглянето на Арън Екхарт от поста в поредицата миналата година, пише "Монитор".Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати