Меню

Избрани новини

Пикантерии

Направи сефтето! Малкия Стораро си хвана 20 годишна българка за гадже? (снимки)

Изгората била с пет години по-голяма милионерска дъщеря?

Синът на Тони Стораро Емрах, който смело е тръгнал по звездните стъпки на татко си и батко си Фики, върти тайна любов с 20-годишна моделка, разкри сензационно Hotnews.bg.

Хвани си кака да те отрака“, гласи стара градска поговорка и очевидно 15 годишния Емрах се е вслушал в съвета на батковците.

Каката му се казвала Джулия.

Според изданието разкрило тайната връзка, двамата са заедно от 2 години, което означава, че Емрах е бил на 13 години когато са се залюбили.

Това автоматично прави връзката на Джулия с Емрах забранена и извън закона, но това сигурно е нормално в етническите малцинства.

Двойката криела връзката си от медиите, (вече е ясно защо, б.р.), но момичето редовно ходела на гости на семейството (не се съобщава в София или Шумен, б.р.) и била близка с Фики и Тони Стораро.

Българката (подчертано, б.р.), работела като професионален модел и е участвала в клиповете на батко му, допълва онлайн изданието и бърза да тушира евентуални подозрения, че тя е с него заради славата и парите с информацията, че е студентка по бизнес в НБУ и е наследница на много богато семейство.

Баща й бил един от най-големите милионери в Германия, а тя често му ходела на гости. Той бил архитект и въртял просперираща фирма. Угаждал на напълно на всяка прищявка на дъщеря си, хвали таткото изданието.

Чудим се дали тази публикация не е подобна прищявка?!Според изданието, за рождения й ден, таткото на стораровата приятелка й купил кола Порше Панамера, произведена през 2017 година. С луксозното возило тя често возела невръстния си любовник Емрах, защото той все още няма години за книжка. Майка й имала верига магазини из цяла България (какво ли се продава в тях?!, б.ред.).

Джули, галено завършва автора, е една от най-близките на Николета Лозанова и те често са забелязвани заедно по заведения.

На нас тук вече ни намирисва малко на фалшива новина и много на някакъв вид нескопосан Пи-Ар, но какво пък, всеки има право публична изява.

Предполагаме, че уточнението, че връзката им е от две години, се дължи на периода, в който са направени показаните от изданието снимки.

На тях се вижда, че и Емрах и Фики са доста по-малки, и явно фотосите са правени поне преди 2 години.

Малкият син на Тони Стораро е на 15 години, зодия стрелец (30 ноември 2003). Учи в 66-то СОУ “Филип Станиславов”, 9 клас. Свири на китара от 4 години, а от 2 години ходи на уроци по пеене при Георги Симеонов JJ. Първата му певческа изява в телевизионен ефир е през 2010г., когато е само на седем.

Проверка на LifeOnline.bg показа, че Емрах Стораро е излъгал за възрастта си във своя Фейсбук профил и се е „състарил“ с осем години, като вместо истинската си година на раждане е написал 1995, което го прави 23 годишен. Освен това профилът на невръстния наследник на музикалната фамилия изобилства от снимки в нощни питейни заведения, където не е мястото на един ученик на 15 години.

Материалът е инспириран и създаден по информация на Hotnews.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати