Меню

Избрани новини

Пикантерии

Направи сефтето! Малкия Стораро си хвана 20 годишна българка за гадже? (снимки)

Изгората била с пет години по-голяма милионерска дъщеря?

Синът на Тони Стораро Емрах, който смело е тръгнал по звездните стъпки на татко си и батко си Фики, върти тайна любов с 20-годишна моделка, разкри сензационно Hotnews.bg.

Хвани си кака да те отрака“, гласи стара градска поговорка и очевидно 15 годишния Емрах се е вслушал в съвета на батковците.

Каката му се казвала Джулия.

Според изданието разкрило тайната връзка, двамата са заедно от 2 години, което означава, че Емрах е бил на 13 години когато са се залюбили.

Това автоматично прави връзката на Джулия с Емрах забранена и извън закона, но това сигурно е нормално в етническите малцинства.

Двойката криела връзката си от медиите, (вече е ясно защо, б.р.), но момичето редовно ходела на гости на семейството (не се съобщава в София или Шумен, б.р.) и била близка с Фики и Тони Стораро.

Българката (подчертано, б.р.), работела като професионален модел и е участвала в клиповете на батко му, допълва онлайн изданието и бърза да тушира евентуални подозрения, че тя е с него заради славата и парите с информацията, че е студентка по бизнес в НБУ и е наследница на много богато семейство.

Баща й бил един от най-големите милионери в Германия, а тя често му ходела на гости. Той бил архитект и въртял просперираща фирма. Угаждал на напълно на всяка прищявка на дъщеря си, хвали таткото изданието.

Чудим се дали тази публикация не е подобна прищявка?!Според изданието, за рождения й ден, таткото на стораровата приятелка й купил кола Порше Панамера, произведена през 2017 година. С луксозното возило тя често возела невръстния си любовник Емрах, защото той все още няма години за книжка. Майка й имала верига магазини из цяла България (какво ли се продава в тях?!, б.ред.).

Джули, галено завършва автора, е една от най-близките на Николета Лозанова и те често са забелязвани заедно по заведения.

На нас тук вече ни намирисва малко на фалшива новина и много на някакъв вид нескопосан Пи-Ар, но какво пък, всеки има право публична изява.

Предполагаме, че уточнението, че връзката им е от две години, се дължи на периода, в който са направени показаните от изданието снимки.

На тях се вижда, че и Емрах и Фики са доста по-малки, и явно фотосите са правени поне преди 2 години.

Малкият син на Тони Стораро е на 15 години, зодия стрелец (30 ноември 2003). Учи в 66-то СОУ “Филип Станиславов”, 9 клас. Свири на китара от 4 години, а от 2 години ходи на уроци по пеене при Георги Симеонов JJ. Първата му певческа изява в телевизионен ефир е през 2010г., когато е само на седем.

Проверка на LifeOnline.bg показа, че Емрах Стораро е излъгал за възрастта си във своя Фейсбук профил и се е „състарил“ с осем години, като вместо истинската си година на раждане е написал 1995, което го прави 23 годишен. Освен това профилът на невръстния наследник на музикалната фамилия изобилства от снимки в нощни питейни заведения, където не е мястото на един ученик на 15 години.

Материалът е инспириран и създаден по информация на Hotnews.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати