Меню

Избрани новини

Риалити

Кулагин бяга в чужбина след Брадъра! Стефан се закани да му избие поне два зъба! (видео)

Осъзнал, че няма сигурност за него извън Къщата, папагала се стяга за бягство

След всички зулуми, с които успя да засегне всеки един от съквартирантите и да си навлече гнева им до отмъстителни нива, злобар №1 в Къщата на Биг Брадър е осъзнал, че в България няма да има сигурен и спокоен живот за него, видя репортер на LifeOnline.bg.

Снощи от думите на Стефан стана ясно, че след шоуто Валентин планира да си вземе полагащия му се хонорар и да избяга извън страната, където е много по-малко вероятно да срещне някой от колегите си по сезон или някои техни приятели, които почти сигурно няма да се отнесат с полагащото му се уважение.

Кой трябва да спечели „ВИП Брадър“ според вас?

Извън стените на Вип имението физическата неприкосновеност на Кулагин не е гарантирана и той най-вероятно ще бъде с разбита уста още на другия ден.

Самият приятел на водещата Гала Стефан се закани, че ще се саморазправи с него. Точните му заявени с много убедителен тон бяха:

„Ще му избия ли лично поне два зъба като изляза, ще му избия ли?“, а отговорът насреща дойде от събеседника му Папи Ханс - Да!

Петко Димитров също е насъбрал на дразнителя доста яд, той го нарече „тумор, който трябва да бъде изрязан и изгорен.“, което буквално може да се приеме за мнението му за Кулагин и какво трябва да му се случи.Коментари (1)

Qwerty Yop Май няма да има хонорар за Кулагин след тея изцепки и принудителното му изхвърляне от къщата!?
16.10.2018 21:02 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза