Меню

Избрани новини

Пикантерии

Всичко е било поза! Джино се отказа от милионерския имидж и проплака, че е „скъсал джоба“!

С този ход новата му любов се надявала да се отърве от златотърсачките

През последните дни се завъртя новината, че Джино Бианкалана е скъсал джоба и разказите за много му пари вече са с изтекла давност, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Сега, двукратния шампион от Биг Брадър в прав текст си призна, че е беден като църковна мишка. 

Всъщност, причината за внезапния порив на откровение от страна на емигранта е предизвикан от новото му гадже –  медичката Кристиана Канева. Тя поставила ултиматум на Бианкалана да спре да се прави на богаташ и да обяви, че е фалирал, носи сочната столична клюка.

Хубавицата настоявала на тази стъпка, защото искала потокът от златотърсачки, който до скоро се изреждал ежедневно през кревата на куцукащия й любим, преди да се сближат, да секне.

Владетелката на бианкалановото сърце била напълно наясно, че Джино се фукал с възможности само за да прекара по-голям брой мераклийки, които мечтаят за лесен живот с известен мъж.

Демонстрациите му на просперитет били само поза, той ежеминутно свалял засукани силиконки в социалните мрежи, а върволицата пред дома му направо нямала край.

Преминали през спалнята на Джино разказват, че след като завържел непринуден разговор, скоро псевдо богаташа си уреждал среща.

Обикновено настоявал да е на домашно, за да не ги виждат, снимат и коментират.

Схемата работела идеално, мацките веднага налапвали въдицата, а до час вече се раздавали като на олимпийски игри в кревата на татуираният мургавелко.

След два три секс тура, гелосаният Ромео бързо минавал на следващата мадама в Инстаграм.

Джино гордо разпраща кадри на мъжеството си, а взамяна очаквал голи селфита, издаде една от търкалялите се в чаршафите внос от Америка.

В създаването на богаташки имидж били въвлечени всички „услужливи“ медии. Преди време беше разтръбена и широко отразена дори новината, че Бианкалана се мести във Флорида, където си е закупил ултрабаровски пентхаус.

Щедрият на медийни изяви Джино, тогава си замълча и нито отрече, нито потвърди „новината“.

Сега, новата изгора, която незнайно как е успяла да озапти тираджията, бързо е „свила сърмите“ му и разпоредила, че той трябва ясно да заяви, че е с нея на всеослушание.

Уви, това не помогнало!

Потокът от „почитателки“ не секвал и тя решила, че е време Джино да „обяви фалит“, белким златките се откажат от него.

С настоящото си изявление, смуглият плейбой предизвика смях в мрежата, защото повечето не вярват, че е закъсал за пари, особено с начина си на живот, който демонстрира.

Припомнете си, че откакто е влязъл в публичното пространство, Бианкалана се скъсва да показва коли, телефони, маркови дрешки, сакове, часовници за десетки хиляди евро и висок стандарт на живот.

Според запознати, повечето от лъскавите джунджурии били реплики и ментета, чието златисто покритие почернявало след няколко поставяния.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати