Меню

Избрани новини

Пикантерии

Всичко е било поза! Джино се отказа от милионерския имидж и проплака, че е „скъсал джоба“!

С този ход новата му любов се надявала да се отърве от златотърсачките

През последните дни се завъртя новината, че Джино Бианкалана е скъсал джоба и разказите за много му пари вече са с изтекла давност, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Сега, двукратния шампион от Биг Брадър в прав текст си призна, че е беден като църковна мишка. 

Всъщност, причината за внезапния порив на откровение от страна на емигранта е предизвикан от новото му гадже –  медичката Кристиана Канева. Тя поставила ултиматум на Бианкалана да спре да се прави на богаташ и да обяви, че е фалирал, носи сочната столична клюка.

Хубавицата настоявала на тази стъпка, защото искала потокът от златотърсачки, който до скоро се изреждал ежедневно през кревата на куцукащия й любим, преди да се сближат, да секне.

Владетелката на бианкалановото сърце била напълно наясно, че Джино се фукал с възможности само за да прекара по-голям брой мераклийки, които мечтаят за лесен живот с известен мъж.

Демонстрациите му на просперитет били само поза, той ежеминутно свалял засукани силиконки в социалните мрежи, а върволицата пред дома му направо нямала край.

Преминали през спалнята на Джино разказват, че след като завържел непринуден разговор, скоро псевдо богаташа си уреждал среща.

Обикновено настоявал да е на домашно, за да не ги виждат, снимат и коментират.

Схемата работела идеално, мацките веднага налапвали въдицата, а до час вече се раздавали като на олимпийски игри в кревата на татуираният мургавелко.

След два три секс тура, гелосаният Ромео бързо минавал на следващата мадама в Инстаграм.

Джино гордо разпраща кадри на мъжеството си, а взамяна очаквал голи селфита, издаде една от търкалялите се в чаршафите внос от Америка.

В създаването на богаташки имидж били въвлечени всички „услужливи“ медии. Преди време беше разтръбена и широко отразена дори новината, че Бианкалана се мести във Флорида, където си е закупил ултрабаровски пентхаус.

Щедрият на медийни изяви Джино, тогава си замълча и нито отрече, нито потвърди „новината“.

Сега, новата изгора, която незнайно как е успяла да озапти тираджията, бързо е „свила сърмите“ му и разпоредила, че той трябва ясно да заяви, че е с нея на всеослушание.

Уви, това не помогнало!

Потокът от „почитателки“ не секвал и тя решила, че е време Джино да „обяви фалит“, белким златките се откажат от него.

С настоящото си изявление, смуглият плейбой предизвика смях в мрежата, защото повечето не вярват, че е закъсал за пари, особено с начина си на живот, който демонстрира.

Припомнете си, че откакто е влязъл в публичното пространство, Бианкалана се скъсва да показва коли, телефони, маркови дрешки, сакове, часовници за десетки хиляди евро и висок стандарт на живот.

Според запознати, повечето от лъскавите джунджурии били реплики и ментета, чието златисто покритие почернявало след няколко поставяния.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати