Меню

Избрани новини

Звездите

Джино става съсед на семейство Стоичкови

Снимка: Facebook

Брадърът се мести в Маями

Риалити звездата Джино Бианкалана ще става съсед на семейство Стоичкови в Маями. Победителят от „Вип Брадър 2015“ напуска Чикаго и се мести в там, съобщи ПИК. Джино е решил да напусне семейния дом, където живееше с родителите си и да се премести  в собствено жилище в слънчевия щат Флорида, където ще бъде самостоятелен. Миналата седмица Бианкалана, който над година се възстановяваше от последствия на тежка катастрофа, направил обиколка из Маями, за да си избере имот.


Няколко къщи грабнали вниманието му, но в крайна сметка се спрял на луксозен апартамент в комплекс от затворен тип, намиращ се на 5 минути от най-популярните квартали „Саут Бийч“. Сградата е разположена на оживен булевард, но във вътрешността разполага с огромен открит басейн за обитателите на комплекса.
„Мястото е страхотно, 310 дни в годината е слънчево”, доволен е брадърът. Той ще изплаща имота в продължение на 12 години с ипотека, каквато е практиката в Америка. Колко точно ще му струва покупката, все още не е издал. От вчера Джино е отново в Чикаго, за да се приготви за пътуване в чужбина. В слънчевия щат ще се премести в края на лятото след като се завърне от предвидените почивки.
Източник: ПИККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати