Меню

Избрани новини

Риалити

Разкритие на LifeOnline! Какво уби бащата на Джино и защо жена му не искала да го види преди да го изгори?

Всичко за шокиращата трагедия

Семейството на Джино Бианкалана е в шок и не може да повярва на трагедията, която внезапно ги връхлита през май.

Въпреки, че съпругата и децата на Георги Ташев се опитват да опазят в тайна случилото се, докато се борят да превъзмогнат мъката и шока, репортер на LifeOnline.bg научи подробности за трагичната смърт на състезателя по мотокрос.

Той загива размазан в камиона си след като заспива зад волана на връщане от курс, където е разтоварил стоката.

Ударът бил толкова зверски, че кабината на камиона била смазана до неузнаваемост, а тялото на бащата на Джино било неразпознаваемо, разказа източник близък до семейството.

Връхлетялата трагедия вкарала майката на риалити героя в толкова силен шок, че тя цял месец не можела да повярва какво се е случило.

Тя не искала да види и трупът на съпруга си, и пожелала той да бъде изгорен, а тленните му останки да се транспортират отделно до България.

Като казваме "отделно" - това е защото тя била толкова съкрушена, че не желаела дори да вижда урната, която съдържала прахът на любимия й  мъж.  

Затова урната била изпратена по куриер, докладва източник на LifeOnline.bg.

Самият Джино съобщи тъжната вест в социалните мрежи доста след като татко му вече е бил издъхнал и няколко часа след поставянето на урната в Централните софийски гробища.

Бащата на Бианкалана – Георги Ташев е бивш състезател по мотокрос и истинска звезда през 80-те години на миналия век.

Семейството пази пълно мълчание по въпроса точно какво го е погубило. Никой, дори бившите съотборници на Ташев, които го изпратиха в последния му път, нямали представа за причината за смъртта му.

На 23 май бившият колега на Ташев в спорта – Александър Стефанов, съобщава официално във Фейсбук групата на ветераните на българския мотоциклетен спорт:

„Жоро Ташев е починал. Който е карал крос през 80-те години, го познава. Вечна му памет (…) Да почетем един добър кросаджия.” 

След трагичния инцидент, на семейството е нужна цяла седмица, за да уреди всички подробности около изгарянето и транспортирането на праха до България, където явно Ташев е държал да бъде вечният му дом.

През това време Джино, който иначе е с постоянно присъствие в социалните мрежи, замрази активността си в тях. Едва след погребението стана ясна съкрушителната причина за това изчезване от публичното пространство. 

Не мога да повярвам, че се случи най-лошото в моя живот. Загубих най-добрия ми приятел, моя пример за мъж и татко. Сърцето ме боли. Никога няма да забравя татко и ще продължа да съм това, което съм, и възпитанието което си ми дал. Аз съм 10% това, което беше ти. Цял живот ще се старая да ходя по твоите стъпки и ще дам всичко от себе си да се гордееш с мен. ОБИЧАМ ТЕ, ТАТЕ, ти си моят герой”, написа Джино в профилите си във Фейсбук и Инстаграм. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати