Меню

Избрани новини

Звездите

Алекс Сърчаджиева едва крепи семейният бюджет с 10 бона заплата от Брадъра?

Освен всички разходи, сега трябва да харчи и за лечение на любимия

Актрисата Алекс Сърчаджиева с усилия успява да закърпии семейният бюджет със заплата си от Биг Брадър, узна репортер на LifeOnline.bg.

Съпругата на Иван Ласкин се подписвала на ведомост срещу заплата 10 хиляди лева на месец за работата си като водеща на дейли епизодите на „ВИП Брадър“, твърди „Уикенд“.

Според информацията, със заплата тя издържала не само себе си, но давала и някой лев на съпруга си, който от 4 години няма стабилни доходи.

По прости сметки, дъщерята на Пепа Николова заработва по около 800 лева на епизод от предаването, което се излъчва три пъти седмично на живо.

Иван Ласкин

Ангажиментът никак не бил лесен, а откакто си има и партньор тя се се убивала от работа, защото Азис имал нужда от много репетиции за да не срича и да изиграва сценките с нея чисто.

Парите едва стигали на Александра да поддържа приличен стандарт на живот, да успее да плаща за семейната издръжка, а сега да покрива и разходите за лечението на своя любим Иван.

За да може да плаща лекарствата на Иван, Алекс се гърби повече от достатъчно.

Напускането и на двамата от Театъра на армията, където бяха щатни актьори преди 4 години, наложи Сашка да бачка повече.

Оттогава Ласкин е без роли, докато блондинката се скъсва от роли, реклами, предавания и участия във всякакви тв проекти.  Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати